GTX 1660S model tavsiyesi

AliEreNN

Centipat
2300 TL butce ile ekran karti onerebilir misiniz?
Benim aklimsa Zotac GTX 1660 Super, MSI GTX 1660 Super Aero ITX, ve MSI GTX 1660 Super Ventus XS kartlari var bunlardan hangisini bana onerirsiniz.

İki-üç gün önce Hepsiburada'da Asus Rog Strix 1660s modeli 2260 TL'ydi. Bir gün bu fiyatta kaldı geri arttı fiyatı. Bence beklemede kal biraz. Kampanya olur yine. Söylediklerin arasında Aero'ya göre diğer iki modeli öneririm.

2300 TL butce ile ekran karti onerebilir misiniz?
Benim aklimsa Zotac GTX 1660 Super, MSI GTX 1660 Super Aero ITX, ve MSI GTX 1660 Super Ventus XS kartlari var bunlardan hangisini bana onerirsiniz.
1660 Super alabilirsen al ama İtopyada vb. Rx 5600 XT geçenlerde 2000'lere düşmüştü indirim kollayıp Rx 5600 XT alsan daha iyi olur .

Aynen AMD bakmiyorum GTX 1660 Super bakiyorum ama Vatan ya da mediamrktan alacağım arada da 3 secenek var gibi gorunuyor MSI Aero Zotac ve super Ventus XS bu ucunden birini ya da daha iyi bir NVIDIA karti onerirseniz sevinirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı