Pctopluyom yardım
Centipat
Şu kasalar arasında kaldım.
Sistem:
Ekran kartı: MSI GTX 1660 Super Gaming X.
Anakart: MSI B450-A PRO Max 4133MHz (not: PC toplamadan pek anlamam sistemle ilgili önerisi olan varsa yazabilir)
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 3.6 GHz.
RAM: G.Skill 16 GB(2x8) Sniper X 3200MHz CL16.
SSD: Kingston 1TB A2000 NVMe okuma 2200 MB-yazma 2000 MB.
PSU: Cooler Master 650W mwe 80+
İşlemci soğutucu: Cooler Master MasterAir MA410P.
Bu sistemi soğuk tutabilecek güzel hava akışlı bir kasa arıyorum düşündüklerim şunlar.
www.hepsiburada.com
www.teknobiyotik.com
www.sinerji.gen.tr
www.teknobiyotik.com
Seçerseniz ya da o fiyatlarda bir kasa önerirseniz çok sevinirim.
Sistem:
Ekran kartı: MSI GTX 1660 Super Gaming X.
Anakart: MSI B450-A PRO Max 4133MHz (not: PC toplamadan pek anlamam sistemle ilgili önerisi olan varsa yazabilir)
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 3.6 GHz.
RAM: G.Skill 16 GB(2x8) Sniper X 3200MHz CL16.
SSD: Kingston 1TB A2000 NVMe okuma 2200 MB-yazma 2000 MB.
PSU: Cooler Master 650W mwe 80+
İşlemci soğutucu: Cooler Master MasterAir MA410P.
Bu sistemi soğuk tutabilecek güzel hava akışlı bir kasa arıyorum düşündüklerim şunlar.
Aerocool Quartz REVO 4 x Adreslenebilir RGB Fanlı Fiyatı
Aerocool Quartz REVO 4 x Adreslenebilir RGB Fanlı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Dark Prestige 2x20cm Adreslenebilir RGB Fanlı, Full Cam Ön ve Yan Panelli, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHPRESTIGE) - Kasa - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Dark PRESTIGE 2x20cm Devasa Addressable RGB LED Fanlı, Full T-Glass Süper ATX , En Yeni Nesil Oyuncu Kasası ! Oyunun Kurallarını Yeniden Belirleyen Dark PRESTIGE ile Tanışın ! Tüm Bildiklerinizi Unutun, Dark PRESTIGE Oyunun Kuralları Yeniden Yazıyor ! Kaliteden ödün vermeyen...
Sharkoon TG5 RGB USB 3.0 Fan Kontrolcülü ATX Mid Tower Kasa
Sharkoon TG5 RGB USB 3.0 Fan Kontrolcülü ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Dark Guardian 4x12cm FRGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHGUARDIAN) - Bilgisayar Kasası - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Dark GUARDIAN, 4x12CM Dual Ring RGB LED Fan, Full Mesh Ön Panel, T-Glass Süper ATX Oyuncu Kasası !Ezber Bozan Tasarımı, 4mm T-Glass Cam Yan Paneli, Ultra Geniş İç Hacimli Yapısı ile Oyuncuların Yeni TercihiEzber Bozan Tasarım ; Dark GUARDIAN !Kaliteyi bilen kullanıcıların yeni seçimi yüksek...
Seçerseniz ya da o fiyatlarda bir kasa önerirseniz çok sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: