GTX 1660S Ryzen 5 2600 sistem nasıl?

PSU 600W ama içindeki kapasitörlerin vs. kalitesi önemli araştırmadan almayın sistemin diğer parçaları zarar görebilir. RAM'i de 16 GB yapmanız tavsiye edilir bütçe varsa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rampage 600W + 80 Plus güç kaynağı olan X Horse bir kasa almayı düşünüyorum PSU için yazdıklarınıza bir anlam veremedim. Nasıl bir zarar verebilir sisteme.

Ahan da
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rampage 600W + 80 Plus güç kaynağı olan X Horse bir kasa almayı düşünüyorum PSU için yazdıklarınıza bir anlam veremedim. Nasıl bir zarar verebilir sisteme.

Ahan da

Kendim kullanıyorum 3 hafta oldu hava sirkülasyonu gayet iyi, önü meshli güzel hava alıyor. Temperli cam da açılıyor ama gerek duymadım açmaya. PSU'dan ses gelmiyor, fanlar da sessiz çalışıyor denebilir. Aynı fiyata Xigmatek kasa aynı işlemciyi soğutamıyor diye okudum. PSU konusuna gelirsek yükte ve uzun saatler kullanıyorum henüz mavi ekran ya da resetleme gibi bir sorunla karşılaşmadım. Patlaması ise internette Corsair PSU'ların patladığını da gördüm. Hazır sistem olduğu için aldım, hazır sistem almıyorsan başka kasa al kafan rahat olsun ama arkadaşım da Rampage kullanıyor. Her Rampage PSU patlıyor olsa satılmaz zaten merak etme.

Kendim kullanıyorum 3 hafta oldu hava sirkülasyonu gayet iyi, önü meshli güzel hava alıyor. Temperli cam da açılıyor ama gerek duymadım açmaya. PSU'dan ses gelmiyor, fanlar da sessiz çalışıyor denebilir. Aynı fiyata Xigmatek kasa aynı işlemciyi soğutamıyor diye okudum. PSU konusuna gelirsek yükte ve uzun saatler kullanıyorum henüz mavi ekran ya da resetleme gibi bir sorunla karşılaşmadım. Patlaması ise internette Corsair PSU'ların patladığını da gördüm. Hazır sistem olduğu için aldım, hazır sistem almıyorsan başka kasa al kafan rahat olsun ama arkadaşım da Rampage kullanıyor. Her Rampage PSU patlıyor olsa satılmaz zaten merak etme.

Corsair PSU 10 kişinin 1'inde patlıyorsa Rampage 10 kişinin 6'sında patlıyor.

Güzellik göreceli bir şeydir ama ben beğenmedim.

• En önemli parçalar kötü seçilmiş.
  • Sistemi besleyen, ayakta tutan parça PSU'dur. PSU'dan kısılmamalı.
  1. PSU'yu Rampage almak başlı başına bir hata.
  2. Gamebooster markasından da uzak durmanı öneririm.
  3. Ek olarak, Game Booster, James Donkey, Game Power, Rampage, Everest, Snopy, Piranha, Casper, Polosmart, Powermaster gibi markaları da tavsiye etmiyorum.
  4. Ryzen 4000 serisi konuşulurken 2 yıl önce çıkan 2. nesil Ryzen almayı mantıklı bulmuyorum.
  5. Anakartı eğer mümkünse X570 bir anakarta güncellemenizi öneririm.
  6. SSD olarak Samsung tercih edebilirsiniz.
  7. Ekran kartını da 3000 serisinden bahsedilmeye başlanmışken imkan varsa en azından 2000 serisinden bir karta yükseltebilirsiniz. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı