GTX 1660S sistem düşük FPS veriyor

yuismf

Femtopat
Daha fazla  
Ekran kartım 1 gün önce çok iyi performans verirken şimdi çok kötü veriyor Valorant 50 FPS ve overclock yaptım MSI Afterburner'dan ve daha kötü oldu.
İşlemci: i7 6700K.
GTX 1660 Super
16 GB RAM.
Windows 11.

Overclock ayarlarını sıfırlayın öncelikle, overclock bir çözüm değildir. En güncel sürücüler kurulu mu? Birden fazla sürücü yüklü de olabilir. Ayrıca 50 FPS almanız imkansız geliyor.

Overclock ayarlarını sıfırlayın öncelikle, overclock bir çözüm değildir. En güncel sürücüler kurulu mu? Birden fazla sürücü yüklü de olabilir. Ayrıca 50 FPS almanız imkansız geliyor.
Öncellikle msi afterburnerdan herşeyi sıfırladım ve 2 kere çöktü ekran kartı ve 1 tane sürücü yüklü nvidanın kendi sürücüsü

Öncellikle msi afterburnerdan herşeyi sıfırladım ve 2 kere çöktü ekran kartı ve 1 tane sürücü yüklü nvidanın kendi sürücüsü
Aşırı overclock yapmışsınız, yapamamışsınız demek ki. OC yapmayı bilmeden neden bu işe giriştiniz?

Aslında bilmeden değil internetten araştırarak yaptım oc aslında yapmicaktım ama gine fps düşüşleri görüyordum diye yaptım
Overclock bir çözüm değildir, DDU kullanarak driver silip yeniden yükleyin.

Tamamdır hemen yapıp geliyorum

@yuismf Dostum Valorant işlemci ağırlıklı kullanan bir oyundur. "Belki işlemcimde sıkıntı olabilir" diyorsan DDU ile ekran kartı sürücülerini kaldırıp yüklemeye uğraşmadan önce oyuna girip işlemci kullanımını ve saat hızlarını gözleyebilir misin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı