GTX 1660S sistem mavi ekran hataları

İşletim sistemi
Windows 10

sadeceüye

Decapat
Arkadaşlar merhaba.1 haftadır falan değişik değişik mavi ekranlar alıyorum. Yani mavi ekranlar beni yedi bitirdi artık. PC'yi alalı 1 yıl oldu mavi ekransız toplam 1 ay kullanmışımdır ve garip yanı çoğunlukla hiçbir şey yapmıyorken oluyor. Sabah 8'den akşam 18'e kadar çalışıyorum, mavi ekran vermiyor 10 dk kahve almaya gidiyorum geldiğimde gitmiş oluyor. Geçen son Windows güncellemesinden sonra böyle sorunlar yaşandığını ve kaldırılmasının önerildiğini okudum. Oyunlarda donmalar ve mavi ekran hatalarına sebep oluyormuş. Bende haftada bir 30dk ETS 2 oynuyorum Full grafiklerde yağ gibi oynadığım şu an oyun ara sıra takılıyor. Yolda gidiyorum oyun donuyor geri geldiğinde aracı çakmış oluyorum yani şu konuya bir göz atarsanız sevinirim Windows'dan mı, yoksa yine baş belası driveerlar mı?son bir haftadır ki mavi ekranları biriktirdim aşağıda attım. Teşekkür ederim.

ASUS B450M Dragon.
2x8GB 3200MHz G.Skill
ASUS TUF GTX1660s.
R5 3500X.
TP-Link PCI Wi-Fi adaptör.
Corsair Spec Delta 650W.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…