GTX 1660S sistem toplama

Bütçe
35.000

Anestezy

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar herkese hayırlı günler diliyorum, mobilya alanında hizmet veriyoruz render veya çeşitli programlar kullanıyoruz tam anlamıyla render yapmasakta hazır aldığımız renderlar üzerinde çalışıyoruz buna yönelik bir sistem istiyorum ve araştırarak ben şu şekilde bir PC topladım hayalimce;

işlemci

PC KASASI

ANAKART

ram

ekran kartı

nvme SSD

hdd

Tabii bunları alırken fiyatları uygun yerler seçeceğim ama şu an aklımda ki sistem bu. Küçük bir ekleme yapmak istiyorum ekran kartını sırf eklemek için ekledim yoksa biliyorum böyle bir sisteme bu ekran kartı almak saçma duruyor araştırmalarıma göre sizlerin önerebileceği ekran kartı var ise onu da belirtebilirsiniz. Sizden ricam şu ürün değil de şunu alsan daha şeklinde belirtme yaparak destek olabilirseniz sevinirim en önemliside ekran kartı önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum zaman ayırdığınız için.

Kazık sistem toplamışsınız hocam 20K'ya denk geliyor sistem eğer yanlış bir şey yoksa bu fiyata 3060 Ti'lı 3070'li sistemler rahat toplanabilir. Tam bütçeniz 35K ise 4070'li bir şeyler toplanabilir.

Merhaba arkadaşlar herkese hayırlı günler diliyorum, mobilya alanında hizmet veriyoruz render veya çeşitli programlar kullanıyoruz tam anlamıyla render yapmasakta hazır aldığımız renderlar üzerinde çalışıyoruz buna yönelik bir sistem istiyorum ve araştırarak ben şu şekilde bir PC topladım hayalimce;

işlemci

PC KASASI

ANAKART

ram

ekran kartı

nvme SSD

hdd

Tabii bunları alırken fiyatları uygun yerler seçeceğim ama şu an aklımda ki sistem bu. Küçük bir ekleme yapmak istiyorum ekran kartını sırf eklemek için ekledim yoksa biliyorum böyle bir sisteme bu ekran kartı almak saçma duruyor araştırmalarıma göre sizlerin önerebileceği ekran kartı var ise onu da belirtebilirsiniz. Sizden ricam şu ürün değil de şunu alsan daha şeklinde belirtme yaparak destek olabilirseniz sevinirim en önemliside ekran kartı önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum zaman ayırdığınız için.

Hocam 35k ya RX 6800 4070 gibi sistemle toplanır neden 1660S koydunuz tamamen kazık.

Kazık sistem toplamışsınız hocam 20K'ya denk geliyor sistem eğer yanlış bir şey yoksa bu fiyata 3060Tİ'lı 3070'li sistemler rahat toplanabilir.
Hocam 35 bine kadar bütçemiz var başlığa da aldırış etmeyelimde moderatör arkadaşlar düzenlemiş işin özü ben güçlü bütçeyi sarsmayacak bir şey arıyorum yani öyle aman aman bir beklentim yok ama olmuşkende alınabilecek bu bütçelerde iyi bir şey istiyorum hani 25 e kadar ideal 35 e de çıkarım ama 25 bin e kadar daha ideal benim için.

Hocam 35k ya RX 6800 4070 gibi sistemle toplanır neden 1660S koydunuz tamamen kazık.
Hocam moderatör arkadaşlar onu ekledim diye direk adını vermiş aslında ben ekran kartını bahsettiğim gibi öylesine bilinçsizce ekledim aslında ekran kartı önerisi istemiştim

@messinicocugu
35k yı biraz geçti eğer geçmesin derseniz AMD ekran kartlıda toplanabilir.

30K Tutuyor @messinicocugu hocam halleder şimdi.

34K yaptı bunlar hocam.

34K yaptı bunlar hocam.

Hocam benim attığım sistemin kötü mü? Bir inceler misiniz 30K tutuyor.

Hocam benim attığım sistemin kötü mü? Bir inceler misiniz 30K tutuyor.
Ekran kartı stokta yok, psu’da pk750D olursa daha iyi olur. PF modelinden daha üst bir model.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı