GTX 1660S sistemde donmalar oluyor

Esatkaan

Centipat
Yaklasık 6 ay oldu, bilgisayarı Vatan'dan aldım. Oyunlarda darboğaz yaşıyorum. En küçük fotoğraf kırparken bile takılıyor. Edit desen işlemci %100'e biniyor ve uygulamayı kullanamıyorum. Uygulamaların arkasından sıyah golgeler çıkıyor. 1080p 60FPS video izlerken sayfayı aşağı kaydırırken kasıyor, takılıyor. Bilgisayarı garantiye yolladım. İşlemcim ve RAM'lerim değişti ama sonuç aynı. Yaşadığım sorun devam etmekte. Videoda bahsettiğim kasma net bir şekilde gözüküyor.

Sistemim:
Zotac GTX 1660 Super 6 GB.
i5 9400.
16 GB 2666MHz RAM.
600W Power.
H310M H2.0 (rev 1) anakart.
480 GB Crucial SSD.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fortnite Bende de donuyor RTX 2070S kullanmama rağmen NVIDIA Denetim Masası ayarlarından düşey senkronizasyonu kapatıp denemeniz daha iyi olur.
Hayret Bende GTA V, Cyperpunk donmuyor Fortnite donuyor 🤔

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı