GTX 1660S sistemde ekran kartı çöküyor

504940

Centipat
Selam Technopat Sosyal halkı. Yaklaşık dört ay önce buradan sizlerin yardımıyla bir bilgisayar toplamıştım ve bilgisayarı aldığım süreçten beri ekran kartı çökmesi yaşıyorum. Bu anlık olan bir olay olduğu için fazla kafaya takmamıştım ve yakın zamanda tekrardan speedrun topluluğuna geri döneceğim. Bundan dolayı da bu sorunu çözümlemem gerekiyor. Problem sadece eski oyunlarda yaşanıyor en sık Warband'da yaşıyorum. Ekran donuyor monitör kapanıyor ve tekrardan açılıyor fakat bu esnada arka plandaki Discord ve kullandığım tarayıcı Brave'de çöküyor kapatıp tekrardan açmam gerekiyor bunlar mühim değil en önemlisi video kaydı duruyor ve eğer ki speedrun esnasında bu olayı yaşarsam videoda kesinti olduğundan kaynaklı yaptığım run geçerliliğini kaybediyor. Normal gezinti sırasında bir şey yok, Counter-Strike: Global Offensive, Black Desert Online, League of Legends gibi oyunlarda da hiçbir sıkıntı yok fakat Grand Theft Auto: San Andreas, Grand Theft Auto: Vice City ve özellikle en sık Mount & Blade Warband'da bu sorunu yaşıyorum nasıl çözebilirim?

Ekran kartı: GTX 1660S.
SSD: Samsung 970 EVO.
İşlemci: R5 3600.
Anakart: B450M S2H.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…