CaTchUp Centipat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 709 Makaleler 3 Yer ~Rx~ 25 Mart 2021 #1 1660S, R5 3500X ve B450M S2H sistemde birkaç gün içinde 2-3 defa mavi ekran yedim. Birkaç ay önce Memtest yaptım ve bir şey çıkmadı. SSD'de de sorun gözükmüyordu. Yeni klasör.7z drive.google.com Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mart 2021
1660S, R5 3500X ve B450M S2H sistemde birkaç gün içinde 2-3 defa mavi ekran yedim. Birkaç ay önce Memtest yaptım ve bir şey çıkmadı. SSD'de de sorun gözükmüyordu. Yeni klasör.7z drive.google.com
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.894 Makaleler 18 Çözümler 454 Yer Valisiz Vilayet! 25 Mart 2021 #2 Erişime aç. Artı 0 Eksi
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.575 Makaleler 1 Çözümler 70 25 Mart 2021 #3 Herkese açık hale getirin. Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.894 Makaleler 18 Çözümler 454 Yer Valisiz Vilayet! 25 Mart 2021 #4 The G.O.A.T dedi: Herkese açık hale getirin. Genişletmek için tıkla... Hocam sizde mi başladınız bu işe? Çok zevkli ama size devredeceğiz herhalde bayrağı. Bırakacağım yakın bir zaman içerisinde. Artı 0 Eksi
The G.O.A.T dedi: Herkese açık hale getirin. Genişletmek için tıkla... Hocam sizde mi başladınız bu işe? Çok zevkli ama size devredeceğiz herhalde bayrağı. Bırakacağım yakın bir zaman içerisinde.
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.575 Makaleler 1 Çözümler 70 25 Mart 2021 #5 KojiroHyuga04 dedi: Hocam sizde mi başladınız bu işe? Çok zevkli ama size devredeceğiz herhalde bayrağı. Bırakacağım yakın bir zaman içerisinde. Genişletmek için tıkla... Hocam ben başlayalı oldu biraz yardım etmeye çalışıyorum sadece. Ama işi bilenlerine bırakmak bazen en iyisi. Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Hocam sizde mi başladınız bu işe? Çok zevkli ama size devredeceğiz herhalde bayrağı. Bırakacağım yakın bir zaman içerisinde. Genişletmek için tıkla... Hocam ben başlayalı oldu biraz yardım etmeye çalışıyorum sadece. Ama işi bilenlerine bırakmak bazen en iyisi.
KS KS CaTchUp Centipat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 709 Makaleler 3 Yer ~Rx~ 25 Mart 2021 #6 Yeni klasör.7z drive.google.com Bu olmalı hocam. Artı 0 Eksi
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.575 Makaleler 1 Çözümler 70 25 Mart 2021 #7 CaTchUp dedi: Yeni klasör.7z drive.google.com Bu olmalı hocam. Genişletmek için tıkla... DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi uygulayıp en güncel sürümü kurun. Rehber: Eksik ve bozuk SYS dosyalarını onarmak uygulayın. RAM'iniz tek RAM ise yerini değiştirin. Ramlere memtest yapın yüksek ihtimal ramlerde bir sorun var. sfc/scannow komutunu uygulayın. SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? Artı 0 Eksi
CaTchUp dedi: Yeni klasör.7z drive.google.com Bu olmalı hocam. Genişletmek için tıkla... DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi uygulayıp en güncel sürümü kurun. Rehber: Eksik ve bozuk SYS dosyalarını onarmak uygulayın. RAM'iniz tek RAM ise yerini değiştirin. Ramlere memtest yapın yüksek ihtimal ramlerde bir sorun var. sfc/scannow komutunu uygulayın. SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar?