GTX 1660S sistemde Warzone FPS yükseltme

jimmyhopkins05

Centipat
Daha fazla  
Sistemim: i5 10400F / GTX 1660 Super /16 GB RAM

Sistemi yeni topladım. Warzon'da 85 FPS alıyorum High ayarlarda bunu nasıl yükseltebilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Belgelerim>Call of Duty Modern Warfare>players>adv_options.ini dosyasını aç, RendererWorkerCount değerini işlemcin kaç çekirdekliyse o sayıya ayarla. VideoMemoryScale değerini de 0.55 yap.

Belgelerim>Call of Duty Modern Warfare>players>adv_options.ini dosyasını aç, RendererWorkerCount değerini işlemcin kaç çekirdekliyse o sayıya ayarla. VideoMemoryScale değerini de 0.55 yap.
Hocam ben tek kanal RAM'den dolayı laptop tarafında her ayarda 40-50 FPS alıyorum. Dediğin olay cidden FPS arttırıyor mu?

Hocam ben tek kanal RAM'den dolayı laptop tarafında her ayarda 40-50 FPS alıyorum. Dediğin olay cidden FPS arttırıyor mu?

Çoğu insanda işe yarayan bir şey. FPS de yükseltiyor ancak en çok stuttering denen problemi ortadan kaldırıyor. Mantığı şu, oyun senin işlemci çekirdeğini yanlış algıladığı için gerçek işlemci çekirdeğini yazacaksın oraya. Korkulacak bir şey yok, baktın işe yaramadı en kötü o belgeyi sil oyuna girdiğinde tekrar oluşturuluyor zaten.

Çoğu insanda işe yarayan bir şey. FPS de yükseltiyor ancak en çok stuttering denen problemi ortadan kaldırıyor. Mantığı şu, oyun senin işlemci çekirdeğini yanlış algıladığı için gerçek işlemci çekirdeğini yazacaksın oraya. Korkulacak bir şey yok, baktın işe yaramadı en kötü o belgeyi sil oyuna girdiğinde tekrar oluşturuluyor zaten.
Hocam bende o RendererWorkerCount 2 imiş işlemcim de 10300H. 4 yapacağım ayrıca VideoMemoryScale özelliği de 0.9. 24 GB Updatesi var. Eğer sabit 60 FPS ortalamasını tutturursam duacın olurum. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı