GTX 1660S ve R5 2600 sistem nasıldır?

Hocam en basit örnek olarak WD Blue 500 GB SSD alınabilir. SanDisk Plus SSD ile arasında 100 TL fark var. Kronik sorunlu SSD alınırsa o SSD'yi belli bir zaman sonra çöpe atıcaksınız ve yeniden SSD almak zorunda kalacaksınız.

Ama almış
Siz bilirsiniz. Bir ay sonra SSD için bu hızlar normal diye konu açıp garanti ve iade için koşuşturmak istemiyorsanız değiştirmenizi öneririm.

Ayrıca ucuz SSD'ler uzun süre gitse kimse pahalı SSD almazdı zaten.

James Donkey SSD'yi 2 yıldır kullanıyorum hızı dustumu bilmiyorum ama.

SSD kronik sorunlu diye biliyorum. Ayrıca PSU'nun markası ne?

Sharkoon.
Hocam en basit örnek olarak WD Blue 500 GB SSD alınabilir. SanDisk Plus SSD ile arasında 100 TL fark var. Kronik sorunlu SSD alınırsa o SSD'yi belli bir zaman sonra çöpe atıcaksınız ve yeniden SSD almak zorunda kalacaksınız.

SSD siparişini iptal ettim çok teşekkür ederim.

Merhabalar bu hafta parçaları sipariş ettim. Evde kendim toplayacağım. Sizce her oyunu Ultra'da rahat oynatır mı?

*RAM'ler 2 tane.
*Evdeki boş kasada 550 Watt güç kaynağı var yeterli mi?

Kullandığın ekran kartında ciddi bir coilwhine sorunu var emin misiniz bu ekran kartını öneririm F/P bir ekran kartı Inno3D GeForce GTX1660 SUPER Twin x2 6GB 192Bit GDDR6 Ekran Kartı | Game Garaj
Render performansında R5 2600 çok daha iyi fakat ortalama 300TL gibi bir fark var Ryzen 3 3100'de öneririm FPS konusunda eşitler AMD Ryzen 3 3100 Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı