Merhabalar. Bu forumda aynı konudan var fakat herkesin ağzından farklı bir cümle çıktığı için bir sonuca ulaşamadım. Sizce hangisi iyidir? Birisi tabii ki NVIDIA yazmış ve mesajına gülmüşler. Birisi RX 5600 XT'nin driver sorunları var demiş, mesajına gülmüşler. Açıkçası ben GTX 1660S'dan yanayım. Aradaki 500 TL'lik fark için RX 5600 XT almak mânâlı mıdır? Hâlâ driver sorunları devam ediyor mu AMD'nin?
Hocam düşündüğünüz model linklerini ve bütçenizi söyler misiniz? RX 5600 XT fiyatları RTX 2060'a dayandı, sıkıntısız mis gibi RTX 2060 alabilirsiniz bu fiyatlara.
Merhabalar. Bu forumda aynı konudan var fakat herkesin ağzından farklı bir cümle çıktığı için bir sonuca ulaşamadım. Sizce hangisi iyidir? Birisi tabii ki NVIDIA yazmış ve mesajına gülmüşler. Birisi RX 5600 XT'nin driver sorunları var demiş, mesajına gülmüşler. Açıkçası ben GTX 1660S'dan yanayım. Aradaki 500 TL'lik fark için RX 5600 XT almak mânâlı mıdır? Hala driver sorunları devam ediyor mu AMD'nin?
Hocam driver sorunu nasıl kullandığınız ve hangi marka aldığınıza bağlı RX 5600XT RTX 2060A eş değer 1660S RTX3000 serisi sonrası driverlarda FPS düşüklüğü oluyor siz karar verin.
Hocam düşündüğünüz model linklerini ve bütçenizi söyler misiniz? RX 5600 XT fiyatları RTX 2060'a dayandı, sıkıntısız mis gibi RTX 2060 alabilirsiniz bu fiyatlara.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
1660 Ti alınmaz ona dikkat edin hocam 1660S 1660 Ti ile eşit performansı veriyor resmen, aradaki fiyat farkına asla değmez bütçenizin 2800 civarı olduğunu tahmin ediyorum, bu kart çok daha memnun edecektir sizi. Zotac GeForce RTX2060 Gaming 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı