GTX 1660S vs. RX 5600 XT

AMD ekran kartı önermeyen arkadaşlar lütfen sebebini yazabilir mi? Çünkü kusuruma bakmayın ancak herkes kafasına göre uyduruyor. İşte biri diyor driver sıkıntıları çözüldü birisi diyor hayır çözülmedi diye. Birisi söylesin AMD'de şuan halen daha driver sıkıntıları var mı?

AMD ekran kartı önermeyen arkadaşlar lütfen sebebini yazabilir mi? Çünkü kusuruma bakmayın ancak herkes kafasına göre uyduruyor. İşte biri diyor driver sıkıntıları çözüldü birisi diyor hayır çözülmedi diye. Birisi söylesin AMD'de şuan halen daha driver sıkıntıları var mı?
Hocam şans işi, abim aldı hiç bir sorun yok ancak alan bazı kişiler kafayı yemiş durumda tırnaklarını yemekten hastaneye kaldırıldılar, sıkıntı çıkardımı tam çıkarıyor, şanslıysan iyi bir kart :).

Hocam RX570 için de etrafı ateşe veriyorlardı, ben aldım ve az bir Coil Whine dışında bir sorun yok. Dolayısıyla ben çoğunlukla sürücülerin sorunlarının çözüldüğüne inanıyorum. Güncel RX 5600XT kullanıcıları fikirlerini belirtirse çok iyi olur, zira RX 5600XT fiyatına göre iyi performans sunuyor.

Şu iki kartı boşuna kıyaslıyorsunuz. Kaç kere yazdık RDR2 ve Battlefield'da %50 FPS farkı atıyor 5600 XT, kas gücü çok daha fazla . 5600 XT rakibi olabilecek tek model RTX 2060. Bu ikisinin altındaki kartlar giriş seviyesi olarak geçer.

Önerim bütçene göre 5600 XT veya 2060 kapman. Bütçeni buraya çıkardıktan sonra 1660S alırsan yazık olur.

AMD ekran kartı önermeyen arkadaşlar lütfen sebebini yazabilir mi? Çünkü kusuruma bakmayın ancak herkes kafasına göre uyduruyor. İşte biri diyor driver sıkıntıları çözüldü birisi diyor hayır çözülmedi diye. Birisi söylesin AMD'de şu an halen daha driver sıkıntıları var mı?

Hocam AMD kullanıyorum 20.9.1 WHQL olmasına rağmen bende sıkıtnı çıkarıyor 3 4 kere temiz kurulum yaptım sonra fark edip 20.4.2'ye döndüm 20.5.1'de kullanamadım CS:GO tam ekran sorunu vardı keşke sorunum aşırı voltajdan olsaydı direk software sıkıntılı.

Asıl sen kafana göre uyduruyorsun. İnsanlar neden bir sorun yaşamadan AMD alınmaz desin? @Esperoja 'nun dediği gibi şans işi AMD.
Hocam AMD kullanıyorum 20.9.1 WHQL olmasına rağmen bende sıkıtnı çıkarıyor 3 4 kere temiz kurulum yaptım sonra fark edip 20.4.2'ye döndüm 20.5.1'de kullanamadım CS:GO tam ekran sorunu vardı keşke sorunum aşırı voltajdan olsaydı direk software sıkıntılı.
Tam panelde kullanacaksın o AMD'lik bir sorun değil. [Çözüldü] CS:GO siyah bar sorunu - Technopat Sosyal

Şu an aylık 350 TL taksitle 4000 TL'lik bir kart alabilirim fakat diğer parçalar için bütçemi zorlar. Büyük ihtimalle RTX 2060 alabilirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı