Hocam şans işi, abim aldı hiç bir sorun yok ancak alan bazı kişiler kafayı yemiş durumda tırnaklarını yemekten hastaneye kaldırıldılar, sıkıntı çıkardımı tam çıkarıyor, şanslıysan iyi bir kartAMD ekran kartı önermeyen arkadaşlar lütfen sebebini yazabilir mi? Çünkü kusuruma bakmayın ancak herkes kafasına göre uyduruyor. İşte biri diyor driver sıkıntıları çözüldü birisi diyor hayır çözülmedi diye. Birisi söylesin AMD'de şuan halen daha driver sıkıntıları var mı?
AMD ekran kartı önermeyen arkadaşlar lütfen sebebini yazabilir mi? Çünkü kusuruma bakmayın ancak herkes kafasına göre uyduruyor. İşte biri diyor driver sıkıntıları çözüldü birisi diyor hayır çözülmedi diye. Birisi söylesin AMD'de şu an halen daha driver sıkıntıları var mı?
Asıl sen kafana göre uyduruyorsun. İnsanlar neden bir sorun yaşamadan AMD alınmaz desin? @Esperoja 'nun dediği gibi şans işi AMD.AMD ekran kartı önermeyen arkadaşlar lütfen sebebini yazabilir mi? Çünkü kusuruma bakmayın ancak herkes kafasına göre uyduruyor. İşte biri diyor driver sıkıntıları çözüldü birisi diyor hayır çözülmedi diye. Birisi söylesin AMD'de şuan halen daha driver sıkıntıları var mı?
Tam panelde kullanacaksın o AMD'lik bir sorun değil. [Çözüldü] CS:GO siyah bar sorunu - Technopat SosyalHocam AMD kullanıyorum 20.9.1 WHQL olmasına rağmen bende sıkıtnı çıkarıyor 3 4 kere temiz kurulum yaptım sonra fark edip 20.4.2'ye döndüm 20.5.1'de kullanamadım CS:GO tam ekran sorunu vardı keşke sorunum aşırı voltajdan olsaydı direk software sıkıntılı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.