GTX 1660S vs. RX 5600 XT

Şu an aylık 350 TL taksitle 4000 TL'lik bir kart alabilirim fakat diğer parçalar için bütçemi zorlar. Büyük ihtimalle RTX 2060 alabilirim.
Tavsiyem o olur. Ben de AMD kullanıyorum mutsuzum ama sorun AMD değil donanım gibi geldi bana. O yüzden AMD'ye laf atmak olmaz şimdi.

Merhabalar. Bu forumda aynı konudan var fakat herkesin ağzından farklı bir cümle çıktığı için bir sonuca ulaşamadım. Sizce hangisi iyidir? Birisi tabii ki NVIDIA yazmış ve mesajına gülmüşler. Birisi RX 5600 XT'nin driver sorunları var demiş, mesajına gülmüşler. Açıkçası ben GTX 1660S'dan yanayım. Aradaki 500 TL'lik fark için RX 5600 XT almak mânâlı mıdır? Hâlâ driver sorunları devam ediyor mu AMD'nin?
Bir süredir buralardasın mevzuyu biliyorsun az çok. Bak biz 5500 XT kullanıcıları sorunsuz takılıyoruz. Ama Technopat'ta bu kartı kullanmayanlara baksan 5500 XT her gün sorun veriyor.

5700/5700 XT olsaydı baktığın kart tamam, cidden bu kartta AMD kullanıcısı olarak ben de bir şey diyemem. Çünkü tamamen ikiye bölünmüş kullanıcıları dahi birisi lanet ediyor, birisi çok güzel diyor.

5600 XT ise ikisinin arasında işte. Ne 5500 XT gibi gözün kapalı kap derim ne de 5700 XT gibi "pek o topa girme" derim. Fiyat performans olarak çok güzel bir kart. Denenir mi? Neden olmasın. Bunun yerine RTX 2060 alınır mı? Neden olmasın.

Bu arada aynı konu sabah da vardı. 5600 XT kullananların yorumları vardı göz at derim.

AMD ekran kartı önermeyen arkadaşlar lütfen sebebini yazabilir mi? Çünkü kusuruma bakmayın ancak herkes kafasına göre uyduruyor. İşte biri diyor driver sıkıntıları çözüldü birisi diyor hayır çözülmedi diye. Birisi söylesin AMD'de şu an halen daha driver sıkıntıları var mı?

RX 580 kullanıyorum. Driver hakkında hiçbir sorunum yok. 20.9.1 kullanıyordum monitör titreme yapınca 20.4.2'ye geçtim belki düzelir diye sorun driverda değilmiş prizde sorun varmış. 20.9.1'e geçmeye üşendim açıkçası o yüzden böyle takılıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı