GTX 1660Ti Düşük GPU Kullanımı

• Konuyu başlatan Alyman
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 1.412

Alyman

Hectopat
Yer
ELAZIĞ
Daha fazla  
Meslek
inşaat mühendisliği
Sistemim:
*ASUS B350 Prime Plus
*AMD Ryzen 5 1600
* 2*8 GB RAM 2400MHz
* MSI GTX 1660 Ti Armor
PUBG oyununda GPU kullanımı sürekli %50-60 arasında geziyor, ful yapıyorum ayarları yine aynı lobi dışında hiç %99 olmuyor bir ton çözüm yolu denedim. Bir de bunun yanında ani düşüşler oluyor. İnternette bu kombinasyondaki PC’lerin videolarını izliyorum hepsinde %90 üzeri kullanıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. İnşallah düzeltebilirim.

İslemcim %20-30 arasında kullanıyor.Monitörumü degistiricem insallah ancak suanlık 60 hz var ondan dolayı olur mu ki ?

Reis nasıl iştir anlamadım.

Ekran kartınız için 1080p 144Hz monitor en ideal monitordur. Yüksek ihtimalle 720p veya 1440x900p bir monitor kullanıyorsunuz. Eğer ayarlarınızı olabilecek en yüksek ayarlara çekerseniz, işlemci kullanımı %90-%100 aralığına gelecektir ve ekran kartınız %60'ı geçmeyecektir. Bu da demek oluyor ki monitor kaynaklı darboğaz sorunu yaşıyorsunuz. İşlemci olarak ne kullanıyorsunuz?

Ekran kartınız için 1080p 144Hz monitor en ideal monitordur. Yüksek ihtimalle 720p veya 1440x900p bir monitor kullanıyorsunuz. Eğer ayarlarınızı olabilecek en yüksek ayarlara çekerseniz, işlemci kullanımı %90-%100 aralığına gelecektir ve ekran kartınız %60'ı geçmeyecektir. Bu da demek oluyor ki monitor kaynaklı darboğaz sorunu yaşıyorsunuz. İşlemci olarak ne kullanıyorsunuz?
Monitörüm 1080p

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı