GTX 1660Ti Fiyatına Değer mi?

Kartta ısınma sorunu oluyor mu ? 1660 super modelini tavsiye eder misiniz ? Asus Phoenix GeForce GTX 1660S OC 6GB 192Bit GDDR6 DX(12) Fiyatı

MSI Afterburner ile test yaparken 75-76 dereceyi görünce içinize şüphe düşecekse, ne bileyim rahatsız olacaksanız durduk yere o zaman önermem. Çünkü hani türlü türlü huyları olan insanlar gördüm, tanıdım ben :D Kart aynı performansı veriyor diğer muadili ile (ROG Strix vs.) ama adam 10 derece fazla sıcak çalışıyor kart diye kartı kötülüyor. Şimdi Phoenix ve Asus TUF kartlarının savunma bloklarından, sistemlerinden kısılmış. Yani bu kartı alacaksanız daha ucuza alacaksınız ama 10 derece falan daha sıcak kullanacaksınız kartınızı(Eğer kasa hava sirkülasyonunuz iyiyse hiç dert edecek bir durum olduğunu düşünmüyorum) Bu kartların tanıtımlarından 85 dereceye kadar çalışabildikleri yazıyor, söyleniyor. Örneğin eğer ROG Strix model kart en fazla 70 derecelere falan gelir ama herhangi donanımsal bir sıkıntı olursa yani kart 80-85 derece arasına gelirse ısısı o zaman kart kendini patlatır.(Mecazi anlamda söylüyorum ''patlatır'' lafını) Fakat Asus Phoenix model kartta oyun oynarken 80 derece de oyun oynarsanız hiç bir sıkıntı yaşamadan oynarsınız. Anlatmak istediklerimi anlatabilmişimdir umarım. Şimdi de kendi aldığım sonuçları söyleyeyim. Bugüne kadar kartımın 75-76 derece ısının üstüne çıktığını görmedim.(Kasa olarak Corsair Carbide Spec Delta RGB kullanıyorum)

Oynadığım oyunlar:

Grand Theft Auto 5

ARK Survival Evolved

Rust

Watch Dogs

Assassin's Creed Syndicate

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint

Herhalde en fazla ekran kartından güç çeken oyunlar bunlar olsa gerek. Aklıma bunlar geldi bu örnekleri verdim daha çok var oynadığım oyun fakat onlar ekran kartına fazla yük bindirmiyor diye yazma gereksinimi duymadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı