GTX 1660Ti Fiyatına Değer mi?

Hocam tamam iyi diyorsunuz da bütçem kısıtlı ona en uygununu ayarlamaya çalışıyorum. 4600TL'yi geçemem.
Kafamda kurdum tamamen. Teknobiyotik P1 AMD Ryzen 5 2600 3.4GHz, RX590 8GB, 8GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC bu sistemde (evet maalesef bu siteden alacağım) şöyle yükseltmeler yapacağım:
Eki Görüntüle 438710

SSD olarak sorunsuz bir şey seçmek isterdim ama ne yazık ki seçeneklerde yok ve SSD'yi kaldıramıyorum.
Aynı sistemi bende almayı düşünüyorum sizce PSU olarak High Power 600W 80+ Bronze ECO almak mı mantıklı yoksa üstündeki PSU iyi mi?

Bütçenizi 300-400 TL gibi bir ayarda arttırabilirseniz şayet yukarıda arkadaşın paylaşmış olduğu sistem bence sizin için çok daha verimli olacaktır, gerek kasa özellikleri gerek RTX 2060'lı bir sistem olacak olması da ileriye dönüklü olması bakımından daha çok fayda sağlayacak ve size uzun yıllar performans anlamında daha çok şey sunacaktır. Karar yine size kalmış tabiki ama GTX 1660 Ti'da kötü bir kart olmamak ile beraber elinizde 300 TL gibi ek bir maddi imkan olursa şayet RTX 2060'lı sistemi ben öneririm.

Hocam teşekkür ederim evet ben de biliyorum RTX 2060 daha iyi olacaktır lakin bütçem buna el veriyor. Zaten çok exclusive oyun oynayan birisi değilim. Fortnite, GTA, Skyrim gibi oyunlar oynuyorum. Ki bu kartın da beni uzun süre götüreceğini düşünüyorum.

Teknobiyotikle önceden sorun mu yaşadın niye öylediyorsun?
"Teknobiyotik Rezilliği" yazıp aratırsanız bir sürü başlıkta firmanın müşteri hizmetlerinin ve sosyal ortamda tavrının ne kadar kalitesiz olduğunu görebilirsiniz.

Ona bakarsan itopya vatan sinerji hepsinde sıkıntı ve rezillik var teklonoji şans işi biraz.ama birde teknobiyotik itopya vatan övenlerde var onada bakmak lazım.
Hiçbir firma mükemmel değil zaten. Teknobiyotik'ten alacağım sistemi çok büyük ihtimalle. Ben sadece daha belirgin olan negatif özelliklerinden dolayı böyle bir şey söyledim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı