GTX 1660Ti Fiyatına Değer mi?

Check this article,

Neden İngilizce yazdım bilmiyorum, o konuya göz gezdirince dengem bozuldu . Sıfırdan topladığını belirtmişsin. Mesela ben MSI GTX 1060 Gaming X 6G kullanıyorum. Benim bu ekran kartımdan ona geçmem saçma olur, ama şimdi bütçem sınırlı olsa ve yeni topluyor olsaydım o kartı tercih edebilirdim. Gerçi ben onu almak yerine RTX2060 ya da 2070 almayı tercih ederdim, tamamen bütçene bağlı.

Kafamda oturttum 1660Ti alacağım ama modeli konusunda sıkıntıya düştüm. Yüksek, iyi soğutmalı model olunca bütçemi aşıyor. Toplamda 4600TL'yi geçemem.

Kafamda oturttum 1660Ti alacağım ama modeli konusunda sıkıntıya düştüm. Yüksek, iyi soğutmalı model olunca bütçemi aşıyor. Toplamda 4600TL'yi geçemem.
Soğutma konusu dert olmaz, eğer ses konusunda takıntınız yoksa. Dilerseniz biraz daha bekleyin, ben doların yine birkaç kuruş da olsa düşeceğini düşünüyorum. Hem de bunu bir kere alıp en az üç yıl kullanırsınız diye düşünüyorum. Aldıktan birkaç gün sonra elinize para geçerse bu sefer "keşke bekleseydim, şimdi kötüsü yerine daha iyisini alabilirdim." demeyin, yaşanabilir.

Eğer 1080p de oyun oynayacaksanız 1660Tİ en mantıklı kart çoğu oyunda Gtx1070 in bile önünde. Eğer hedefiniz 1080p oyunsa 1660Tİ en mantıklı tercih gibi gözüküyor. 6gb Vram 1080p de bir sıkıntı yaratmaz. Çünkü o seviyede doku 1080p de zor haa varmı var en kötü bir ayarı very high dan high a çekersin olur biter.

Kolay kolay donanım değiştiren biri değilim GTX 660M ile 7.yılı deviriyoruz o yüzden almışken güzel alayım diyorum. Phoenix modeli 85 dereceleri buluyor bu yüzden ondan korkuyorum.

Şu sistemde birkaç değişiklik yaparak ekteki gibi bir sistem ortaya çıktı;

Açıkçası diğer sitelerden de birkaç şey denedim ancak 5000 TL'yi geçiyor. Bütçenizi biraz daha arttırabilirseniz hem iyi soğutmalı bir 1660 Ti modeli hem de iyi parçalara sahip bir sistem toplayabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• t.png
    21 KB · Görüntüleme: 74
Biraz garip olabilir ama RTX 2060 VENTUS 6G OC mu yoksa GTX 1660Ti mı sizce ?

Ben 1660Ti Ventus OC modelini kullanıyorum. Giriş seviyesi olmasına rağmen önceden de söylemişimdir 65 dereceyi geçmedi. O yüzden soğutma konusunu dert etme ama şöyle bir şey var benim odam o kadar güneş görmüyor ve kasamda 3 adet ön 1 adet egzoz fan var. Yani bence soğutmayı çok önemseme bütçene uygun olanı al. (Adana Urfa tarzı bir yerdeysen bilemem sıcaklık konusunda.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…