GTX 1660TI sistem uyumlu mu?

12K bana fazla geldi o sistem için. SSD'yi değiştireceksen 1 TB bugün minimum M.2 yuvasına şart. Hem işletim sistemin burada olur hem büyük oyunları orada oynarsın.
Konumumda en iyi bu vardi diğerleri ayni fiyata rx580 1050ti falan satıyordu hazir sistemlerde artık 18000in altında yok mecburen aldım.

@alimertbelenn konumdan ürün almanın zararları. Bunların hedefinde başka şehirlerden Param Güvende ile almayacak kişiler var, o yüzden koyuyorlar ederinin 4-5K üzerinde fiyatlar satıp kendileri aynı fiyata başka şehirlerden daha iyisini getirtiyorlar kendilerine.

Örnek 13K'ya Ryzen 5500, RX 6600 ve 512 GB SSD'li 4 aylık PC satıyor adam. Dersen ne kadar fark var, o işlemci 12100F ayarında, ekran kartı ise RTX 3060 ayarında.

@alimertbelenn konumdan ürün almanın zararları. Bunların hedefinde başka şehirlerden Param Güvende ile almayacak kişiler var, o yüzden koyuyorlar ederinin 4-5k üzerinde fiyatlar satıp kendileri aynı fiyata başka şehirlerden daha iyisini getirtiyorlar kendilerine.

Örnek 13K'ya Ryzen 5500, RX 6600 ve 512 GB SSD'li 4 aylık PC satıyor adam. Dersen ne kadar fark var, o işlemci 12100F ayarında, ekran kartı ise RTX 3060 ayarında.

Harbi iyi sistem. Saçma sapan GT 730'lu sistemleri bile 10K'ya satıp kazıklıyorlar milleti.

@alimertbelenn konumdan ürün almanın zararları. Bunların hedefinde başka şehirlerden Param Güvende ile almayacak kişiler var, o yüzden koyuyorlar ederinin 4-5K üzerinde fiyatlar satıp kendileri aynı fiyata başka şehirlerden daha iyisini getirtiyorlar kendilerine.

bende o durumdaydım mecbur kendi konumumdan aldım en iyiside bu vardı.Mecburen aldım artık yapacak bir şey yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı