Ryzen 3 1300X olması lazım.Ryzenin 3. serisindeki en iyi işlemcisi hangisi
Ryzen 3 2300xRyzenin 3. serisindeki en iyi işlemcisi hangisi
Bu sürüm sanırım Türkiye’de satışa sunulmadı?Ryzen 3 2300x
Doğrudur işlemci eylül 2018 gibi çıktı Türkiye'de şuan sadece Ryzen 3 2300G var o seride.Bu sürüm sanırım Türkiye’de satışa sunulmadı?
Ben de o nedenle 1300X yazmıştım. Siz 2300X yazınca şaşırdımDoğrudur işlemci eylül 2018 gibi çıktı Türkiye'de şuan sadece Ryzen 3 2300G var o seride.
Ne demek bu? Ne saçmalıyorsun sen? Bilmiyorsan veyahutta araştırmaya üşendiysen diye söyleyeyim, iki firma da ABD menşeili. İkisi de aynı kalite. Ayrıca işlemcide kalite farkı olduğunu da ilk defa senden duyuyorum. Tamam git fanboyluk yapıp Intel al. Nasıl olsa Intel daha kaliteliymiş (!) Zamanı gelince pişman olacaksın. Ryzen daha geleceğe dönük. Bir de 4000₺’ye GTX 2060 içeren sistem istiyorum diyor, 5 dakika boyunca aralıksız güldüm. Rüyanda alırsın 4000₺’ye GTX 2060’lı sistem.Sadece CSGO oynayacağım CS'de Intel etkili AMD daha performansli ama Intel kaliteli.
Sadece CS:GO oynayacaksan 2060'a gerek yok. Sonuçta CS:GO oyunda avantaj sağlamak için 4:3 ve düşük ayarlarda oynanıyor. 2050 de alsan yeterlidir. RX 570/580 de olabilir.Sadece CSGO oynayacağım CS'de Intel etkili AMD daha performansli ama Intel kaliteli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.