GTX 550 Ti Alınır mı?

Merhaba. LOL ve belki de satın alırsam GTA V için GTX 550 Ti alınır mı? R7 240 alacaktım fakat sıfır fiyatına o parayı vermek yerine eski güçlü kartlardan birini almak daha cazip geldi.
Sistem özelliklerim:
  • İ5-3330 3.2Ghz İşlemci
  • P8H61-M LX R2.0 Anakart
  • 8GB (2x4) DDR3 RAM
  • 400W PSU
  • WD 500GB HDD

Son düzenleyen: Moderatör:
550 Tİ - 660 - 750 Bunların hepsi birbirine yakın ekran kartları fakat 750 aralarında en yeni olanı ve en az güç tüketeni. Bu yüzden 750 veya biraz daha üst seviye 750 TI almanızı tavsiye ederim

Bu liste böyle uzayıp gidiyor. Hiç kafamı yormadan R7 240 alayım LoL ve GTA V için yeter diye düşünüyorum. Bir yandan da 2.el GET üzerinden alabilirsem 550 Ti almak daha mantıklı geliyor. Bütçem çok değil anca bu kartları alabilirim. Çalışıyorum ve en fazla günde 1 saat bilgisayar başına geçiyorum. Onun da yarısı oyun yarısı internet sayılır. GTX 550 Ti nin kötü yanları nelerdir?

Son düzenleme:
GTX 560 Ti için 150 TL R7 240 alırsam da sıfır olarak alırım. 190 küsürlere düştüğü oluyor. Biraz araştırdım ve kartların çoğunda fırınlanma O.C. olaylarından dolayı yıpranmamış kartların az olduğunu okudum. Bir çok yerde böyleydi, kararsız kaldım. Beklesem stokta olmayan kartlar gelince herhalde satışlar daha da artacak diye düşünüyorum. Yada aylık biraz biriktirip yıl sonunda güncel bir kart almak da bir yandan mantıklı geliyor.

Sen alacağın kartı ''GTX 550Ti'' olarak belirtmişsin. Şimdi de ''GTX 560Ti'' diyorsun. Önce hangi kartı istediğine karar vermelisin. Ona göre önerimizi sunalım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı