emrah_gm Decapat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #1 GDDR5 NVIDIA GeForce GTX 550 Ti ile görüntü alamıyorum ama oneboard ile alabiliyorum. Çözümü olan var mı? Sistem: P5KPL-AM epu anakart DDR2. DDR2 4bg RAM. E4700 işlemci. 500 GB SSD.
GDDR5 NVIDIA GeForce GTX 550 Ti ile görüntü alamıyorum ama oneboard ile alabiliyorum. Çözümü olan var mı? Sistem: P5KPL-AM epu anakart DDR2. DDR2 4bg RAM. E4700 işlemci. 500 GB SSD.
KS KS emrah_gm Decapat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #11 Yener K. dedi: Maalesef hocam. Kart sıkıntılı duruyor. Dediğim gibi ilk fırsatta başka yerde deneyip emin olun. Sağlamsa anakart daha ucuza gelir. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi yapacağım inşallah düzelir her şey için sağ olun. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: Maalesef hocam. Kart sıkıntılı duruyor. Dediğim gibi ilk fırsatta başka yerde deneyip emin olun. Sağlamsa anakart daha ucuza gelir. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi yapacağım inşallah düzelir her şey için sağ olun.