J Jainless Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 204 24 Haziran 2022 #1 RAM 2x2 ddr 2 Ekran kartı GTX 550 ti İşlemci E5300 Merhaba arkadaşlar, sistemim masaüstünde görüntülü bir şekilde donup kalıyor yeniden başlatmam gerekiyor.
Merhaba arkadaşlar, sistemim masaüstünde görüntülü bir şekilde donup kalıyor yeniden başlatmam gerekiyor.
5 507087 Picopat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 59 Çözümler 1 24 Haziran 2022 #2 Ram bellek ve ekran kartını farkli bir bilgisayrda deneme şansınız var mi? Sorun muhtemelen ram belleklerde. Artı 0 Eksi
Ram bellek ve ekran kartını farkli bir bilgisayrda deneme şansınız var mi? Sorun muhtemelen ram belleklerde.
KS KS J Jainless Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 204 24 Haziran 2022 #3 507087 dedi: RAM bellek ve ekran kartını farkli bir bilgisayrda deneme şansınız var mi? Sorun muhtemelen RAM belleklerde. Genişletmek için tıkla... Maalesef. Artı 0 Eksi
507087 dedi: RAM bellek ve ekran kartını farkli bir bilgisayrda deneme şansınız var mi? Sorun muhtemelen RAM belleklerde. Genişletmek için tıkla... Maalesef.
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.209 Çözümler 11 Yer Nevşehir 24 Haziran 2022 #4 Ekran kartı dirverini DDU ile kaldırıp Sürücüleri Yükle | NVIDIA buradan yenisini indirip kurun. İşe yarayabilir. Ayrıca mavi ekran verdi mi? Artı 0 Eksi
Ekran kartı dirverini DDU ile kaldırıp Sürücüleri Yükle | NVIDIA buradan yenisini indirip kurun. İşe yarayabilir. Ayrıca mavi ekran verdi mi?
5 507087 Picopat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 59 Çözümler 1 24 Haziran 2022 #5 Jainless dedi: Maalesef. Genişletmek için tıkla... Ramleri tek tek deneyebilirmisiniz? Artı 0 Eksi
KS KS J Jainless Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 204 24 Haziran 2022 #6 The Theseus dedi: Ekran kartı dirverini DDU ile kaldırıp Sürücüleri Yükle | NVIDIA buradan yenisini indirip kurun. İşe yarayabilir. Ayrıca mavi ekran verdi mi? Genişletmek için tıkla... Mavi ekran vermedi sisteme yeni format attım driver kurdum yine aynı. 507087 dedi: RAM'leri tek tek deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Denedim. Artı 0 Eksi
The Theseus dedi: Ekran kartı dirverini DDU ile kaldırıp Sürücüleri Yükle | NVIDIA buradan yenisini indirip kurun. İşe yarayabilir. Ayrıca mavi ekran verdi mi? Genişletmek için tıkla... Mavi ekran vermedi sisteme yeni format attım driver kurdum yine aynı. 507087 dedi: RAM'leri tek tek deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Denedim.
5 507087 Picopat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 59 Çözümler 1 24 Haziran 2022 #7 Jainless dedi: Mavi ekran vermedi sisteme yeni format attım driver kurdum yine aynı. Denedim. Genişletmek için tıkla... Peki kurulum yaptığınız windowsu nerden temin ettiniz? Artı 0 Eksi
Jainless dedi: Mavi ekran vermedi sisteme yeni format attım driver kurdum yine aynı. Denedim. Genişletmek için tıkla... Peki kurulum yaptığınız windowsu nerden temin ettiniz?
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.209 Çözümler 11 Yer Nevşehir 24 Haziran 2022 #8 Jainless dedi: Mavi ekran vermedi sisteme yeni format attım driver kurdum yine aynı. Denedim. Genişletmek için tıkla... PSU nedir hocam, kaç Watt ya da? Artı 0 Eksi
Jainless dedi: Mavi ekran vermedi sisteme yeni format attım driver kurdum yine aynı. Denedim. Genişletmek için tıkla... PSU nedir hocam, kaç Watt ya da?
KS KS J Jainless Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 204 24 Haziran 2022 #9 507087 dedi: Peki kurulum yaptığınız Windows'u nereden temin ettiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam Windows'u kendi sitesinden indirdim ama kodu internetten buldum. The Theseus dedi: PSU nedir hocam, kaç watt ya da? Genişletmek için tıkla... Hiper PS-50 marka 500 watt. Sistemi güvenli modda çalıştırabiliyorum sorunsuz şekilde. Artı 0 Eksi
507087 dedi: Peki kurulum yaptığınız Windows'u nereden temin ettiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam Windows'u kendi sitesinden indirdim ama kodu internetten buldum. The Theseus dedi: PSU nedir hocam, kaç watt ya da? Genişletmek için tıkla... Hiper PS-50 marka 500 watt. Sistemi güvenli modda çalıştırabiliyorum sorunsuz şekilde.