GTX 560 Crysis 3 performansı

Makaleler
3
Yer
Nebuchadnezzar
Daha fazla  
Meslek
Judge Dredd
GTX 560 DirectCU II Top GDDR5 1GB 256 Bit Nvidia Geforce DX11 ekran kartına sahibim. Sizce Crysis 3 için ekran kartımı değiştirmeme gerek var mı? Yok ise, yüksek ayarla arasında çok farklılık olur mu? Gerek var ise, sizce hangi model ekran kartını alıyım? GTX 780 uygun olur mu?

GTX 780 alabiliyorsan tabii ki GTX 780 al. Bu kart Crysis 3 için yetersiz değil. Ama yine de daha iyi bir kart olabilirdi. Orta ayarlarda oyunu oynayabilmen gerek. Ama ben en yüksek ayarda oynamak istiyorum dersen de Haziran aynında çıkacak GTX 780 serisini beklemen gerek.

Recep abi bir de şu GTX 700 serisinin çıkması 600 serisinin fiyatını ne kadar indirir ? Tahmni bir fiyat söyleyebilir misin ? GTX 660 Ti DC2T ve GTX 680 modeli ile ilgili ?

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 780 alabiliyorsan tabii ki GTX 780 al. Bu kart Crysis 3 için yetersiz değil. Ama yine de daha iyi bir kart olabilirdi. Orta ayarlarda oyunu oynayabilmen gerek. Ama ben en yüksek ayarda oynamak istiyorum dersen de Haziran aynında çıkacak GTX 780 serisini beklemen gerek.
Net çıkış tarihleri hakkında bir bilgi var mı? En azından şu ay içersin de garanti çıkacak gibi bir haber?

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı