GTX 560 Sistem Donuyor

agalarsöztnüre

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar GTX 560 2 GB ekran kartım var dün durduk yere oyun donma ekran siyah oldu. Sonra oyunda çık gir yaptım düzeldi. Oyun Skyrim Power Supply'dan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Power Supply markası Hadron ucuzdu 600W'lık aldım sorunlu bir marka olduğunu bildiğim için ondan şüpheleniyorum. Arada PC Power Save moda geçiyor. Durduk yere açıldığında görüntü gelmiyor. Ara da sorun tam olarak neden kaynaklanıyor olabilir?

Dosya Ekleri

• infos.png
    infos.png
    34,9 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar da takılıyor arkadaşlar bir ekran kartını çıkarıp denicem Windows formatınmda bir bozukluk olabilir mi çünkü Windows tuşuna başınca açılmıyordu regeditden dizin atadım da düzeldi. Bir de 350W Power Supply da çalışır mı ben R9 290 alacaktım 600W onun için aldım adam 350W da kulandığını söylemişti internete de R9 290 350 ile açan videolar görmüştüm.

Bilgisayar da takılıyor arkadaşlar bir ekran kartını çıkarıp denicem Windows formatınmda bir bozukluk olabilir mi çünkü Windows tuşuna başınca açılmıyordu regeditden dizin atadım da düzeldi. Bir de 350W Power Supply da çalışır mı ben R9 290 alacaktım 600W onun için aldım adam 350W da kulandığını söylemişti internete de R9 290 350 ile açan videolar görmüştüm.
Hocam 600W alsaniz bile PSU'nun sertifikası vs. yoksa o gücü veremez. Atıyorum 600W bir PSU var fakat sertifikası falan yok o PSU 600W değilde 400W 300W verir. Format atarken bir sıkıntı yasamış da olabilirsiniz.

Hocam 600W alsaniz bile PSU'nun sertifikası vs. yoksa o gücü veremez. Atıyorum 600W bir PSU var fakat sertifikası falan yok o PSU 600W değil de 400W 300W verir. Format atarken bir sıkıntı yasamış da olabilirsiniz.

Format atmakdan yoruldum anladım çok sağ olun PSU değişcem yoksa yeni format kurulumu yaparım artık.

1613595679286.png

Bu nedir bilen var mı? Yani sorunların adları çözdüğü sorunların adları ne imiş.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı