GTX 560 Ti ile CS:GO'da düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 8.1

EmirGkts

Hectopat
Katılım
6 Ocak 2020
Mesajlar
834
Çözümler
5
Yer
Başkent
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar. Eskiden yadigar 9800GT vardı bende, onda ekran kartı kullanımı 95'in altını görmüyordu CS:GO'da. Şimdi GTX 560 Ti ile 30-40 kullanımda 9800GT'den daha düşük FPS alıyorum. Başka oyunlarda sorun yok. GTA 5 High'de 50 FPS altı görmedim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
GPU kullanımı zaten yüksek olması lazım eğer yüksek FPS almak istiyorsanız. Düşük olursa performansınız azalır.CPU kullanımı düşük olması gerek. Yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin.
 
GPU kullanımı zaten yüksek olması lazım eğer yüksek FPS almak istiyorsanız. Düşük olursa performansınız azalır. CPU kullanımı düşük olması gerek. Yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin.

CPU kullanımı 50 40 arası oynuyor her şey en düşükte düşük çözünürlükte.
 
İşlemcin ekran kartını beslemiyor olabilir. Grafikleri yükseltmeyi dene. Yükü ekran kartına vereceksin böylece daha yüksek FPS alabilirsin. İşlemcin ne?
 
Cs go ekran kartını az kullanıyor zaten işlemci agırlıklı bir oyun. İşlemci performansınızı arttıracak bazı şeyler yapabilirsiniz.
 
Her şey en düşükte işlemci ile GPU 40 50 arası oynuyor 4K ya aldığım zaman DSR ile sanki frame time düşüyor gibi geliyor bana 99'a çıkıyor GPU da.

İşlemciniz düşük ekran kartına göre. Bu yüzden dediğim gibi eğer işlemciyi yükseltme imkanın yoksa grafikleri biraz yükselterek yükü ekran kartına bindir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı