GTX 560'ın Ömrü Ne Kadar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Arsenal222

Hectopat
Katılım
9 Ocak 2014
Mesajlar
39
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Elimde GTX 560 se var. BF4 ultura ayarlda oynuyorum ama sizce beni ne kadar idare eder daha? İslemcim intel core i5-3330 ram 8gb.
 
elimde GTX 560 se var BF4 ultura ayarlda oynuyorum ama sizce beni ne kadar idare eder daha ? islemcim intel core i5-3330 ram 8gb

Ultra da oynuyor isen bravo sana tebrik ederim . Arkadaşlar o tür oyunlar için 700-800 tl lik kartları gözden çıkarıyorken sen 300 tl ile işi götürüyor sun bu bir başarıdır :) Kaldıki senin kartın se modeli normal düz 560 dan bile geride daha da götürmez. BF4 ultra full hd nasıl açtığına bile şaştım kaldım.
 
Abartma 800₺ ekrankartını gözden çıkarılacak ağırlıkta bir oyun değil.
Kaç FPS'de hangi çözünürlükte oynuyorsun?
 
Abartma 800₺ ekrankartını gözden çıkarılacak ağırlıkta bir oyun değil.
Kaç FPS'de hangi çözünürlükte oynuyorsun?

800 ü görüyorsun da 700 ü neden görmüyorsun ? Ben orada ortalama bir fiyat söyledim gtx 560 bile olmayan bir kart için ultra zor demek istedim sadece . Ayrıca sağlam bir oyun deneyimi için evet gözden çıkarılabilecek bir oyun. Dahası istersen 250 liralık kartla da oynayabilmen mümkün direct sorunu olmadıktan sonra. Al 640x480 krallar gibi oynarsın o şekilde.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tabiki full hdde oynamiyorum. Ekranim 19 monitor. En fazla VGA kabloyla 1440-900 de ultura ayarlardan oynadim, bitirdim. 40 fps aliyordum. Her sey full'da en son ayarlarda gtc 560 in cokta gerisinde degil. 10% falan gerisinde o kadar.

- - - Güncellendi - - -

Bende ust duzey kart olmadigini tabiki biliyorum ama idarede ediyor. Meseala gtx 660 almaya degmez. Alacasam gtx 770 alirım.
 
Hocam sakın beni yanlış anlamayın. Kartınızı küçümsediğim için filan söylemiyorum. Full hd sandım ben o ayarlar o çözünürlükde çoğu oyunu oynarsınız ama bana kalırsa miladı dolmak üzere. Sizin için yeterli ise hiç değiştirmeyin derim ben. Çünkü beklentileriniz gerçekden yüksek değil. Gözü tok bir oyuncusunuz yani:)
 
Tabiki bende full hd oynamak isterim ama o monitoru alacak durum yok. Şimdilik bunla idare ediyorum. Oyunlarda cokda gelisme beklemiyorum. Ben direckx 12 cikana kadar beni idare eder gibi. Evde buyuk ekran tv var ama hdmi kablom yok. Ben direckx 12 ekran karti cikmadan degistirmeyecem gibi. Yani gidip gtx 770 onca para ver parayi ver 7 ay sonra dirext 12 ekran kartlari gelsin. Bunlar hepsi cope gidicek. Onun icin almaya korkuyorum su anda.
 
Pardon, GTX 560 SE Battlefield 4'ü nasıl ultra ayarlarda oynatıyor? O kartın bu imkanı sağlayacağını düşünmüyorum.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı