GTX 560'ın Ömrü Ne Kadar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hangi cozurlukde? Ya bunlarin o karti cucumsediyine bakma. Sen orta segmet kart istde suana kadar hic bir sorun cikarmadi. HD 7750 ayarida bir kart istde.
 
Ah bak istde benim kartla nerdeyse ayni fiyata su kart adam full hd cozulukde ulturada hic kasmadan oynuyor. Benim kartla nerdeyse ayni ozellilerde. Tek artsi PCI 3 olmasi, onun da pek onemi yok.
 
Nvidia mi alayim? AMD mi ? 7870 falan dusunuyorum ama benim kartdan cokta ustun degil.
 
GTX 760 tavsiye ederim, Asus olanı alın. Gayet başarılı ve performanslı bir kart.:like:
 
Aynen Recep abinin dediği gibi gtx 560 gayet güzel. GTX 760'a falan fazla para vermeye ne gerek var. Alın ucuz bir hdmi kablo televizyonda çatır çutur oynayın, paranız da cebinizde kalsın. Ne monitör alın ne de ekran kartı.
 
GTX 760 tavsiye ederim, Asus olanı alın. Gayet başarılı ve performanslı bir kart.:like:
Asus çok güzel kaliteli ama GainWart da görün bir isterseniz Phantom olanı daha kaliteli görünüyor ve Asustan 20 dolar daha pahalı herhalde. Asus'u beğensem de seçimim GainWart olacak.

- - - Güncellendi - - -

Şuan da 4-5 ay öyle idare edecem ben Azerbaycanda yaşıyorum, burada ekran kartları çok pahalı ve az az geliyor. Şimdi GTX 760 iki markası var iyi fiyata, ama 4 ay sonra bitebilir.

Onun için acele ediyorum yoksa GTX 560 Se Allaha şükür her oyunu ultrada hiç kasmadan oynatıyor. TV bağlamayı düşünüyorum ama ekran kartının çıkışı mini Hdmi o kabloyu bulamadım, çeviriciyi buralarda zor bulmak.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı