GTX 570M Mac Os X 10.10 Yosemite Siyah Ekran

mustie

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba ;

Msi gt780dx ürünüme,

Mac os x 10.10 yosamite kurulumu yaparken siyah ekranda takılıyorum. Burada notebook ekranını kapatıp beklemeye sleep moda aldığımda ve tekrar açtığımda ise kurulum ekranı geliyor. Disk bölümlemesini yaparak kuruluma devam ediyorum kurulum bitiyor sistem açılıyor ekran gelmesi gerekirken siyah ekranda takılıyor ve tekrar aynı işlemi yapıyorum ekranı kapatarak sleep moda alıyorum. Tekrar açtığımda ise mac sistemini yapılandırıyorum açılmış oluyor. Her defasında bu işlemi yapmam gerekiyor. Sistemi kapatıp açtığımda ekran kartı driverinden kaynaklanıyor sanırım. Ancak gtx570m ekran kartı driverini tanıtamadım.
Ekran kartı driverini silerek kurulum yaptığımda bu sorun olmuyor ancak o zamanda driverını tanıtamıyorum.

Aynı şekilde ses kartı ve wifi tanıtamadım.
  • Ses kartı : Realtek ALC892 @ Intel Cougar Point PCH - High Definition Audio Controller [B-3] PCI
  • Ekran kartı : Aygıt Tanımı NVIDIA GeForce GTX 570M
Wireless : Intel(R) Centrino(R) Wireless-N 130

Konu hakkında yardımcı olmanızı rica ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ;

MSİ GT780DX ÜRÜNÜME

Mac Os X 10.10 Yosamite kurulumu yaparken siyah ekranda takılıyorum burada notebook ekranını kapatıp beklemeye sleep moda aldığımda ve tekrar açtığımda ise kurulum ekranı geliyor disk bölümlemesini yaparak kuruluma devam ediyorum kurulum bitiyor sistem açılıyor ekran gelmesi gerekirken siyah ekranda takılıyor ve tekrar aynı işlemi yapıyorum ekranı kapatarak sleep moda alıyorum tekrar açtığımda ise mac sistemini yapılandırıyorum açılmış oluyor her defasında bu işlemi yapmam gerekiyor sistemi kapatıp açtığımda ekran kartı driverinden kaynaklanıyor sanırım ancak gtx570m ekran kartı driverini tanıtamadım

ekran kartı driverini silerek kurulum yaptığımda bu sorun olmuyor ancak o zamanda driverını tanıtamıyorum

aynı şekilde ses kartı ve wifi tanıtamadım

ses kartı : Realtek ALC892 @ Intel Cougar Point PCH - High Definition Audio Controller [B-3] PCI
ekran kartı : Aygıt Tanımı NVIDIA GeForce GTX 570M
wiriles : Intel(R) Centrino(R) Wireless-N 130

konu hakkında yardımcı olmanızı rica ediyorum,

Kullandigin notebook modeli nedir ? Optimus ozellikli ise , nvidia kullanmazsin zaten. Kulllanbilmen icin , BiOS kilidini acman gerekiyor. Ancak ondan sonra nvidia ile acabilirsin.

Laptoop markasi MSi GT 780DX laptoop suan mac os 10.10 dan yaziyorum ekran kartini taniyor ancak dedigim gibi elma logosundan sonra siyah ekranda kaliyor laptoop ekranini kapatiyorum uyku moduna geciyor tekrar actigimda ekran geliyor ekran karti gtx570m nvdia bunun disinda ekran karti driver ini silip kurulum yaparsam gorontu geliyor ancak o zamanda ekran kartini tanitamiyorum hicbir sekilde bunlarn yaninda ses ve wifi tanitamadim

Nvdia ile görüştüm ekran kartının desteklemediği bilgisini aldım tahminim ekran kartı tanıtılıyor diğer donanımlar da sadece yöntemi bilinmiyor diye düşünüyorum

Mac için bu platforma üye oldum
Gerçekten çok güzel bir platform oluşturulmuş bu forumda emeği geçen herkeze gönülden teşekkür ediyorum konu hakkında bilgisi olanlardan da yardımlarınızı rica ediyorum

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı