GTX 650 sistem Valorant'ta anlık FPS düşmesi

İşletim sistemi
Windows 10

The10thDoctor

Hectopat
Yer
TARDIS
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5 NH.QFLEY.004
Intel Core I5-12500H
Kingston DDR4 3200 MHz 16 GB RAM
RTX 3050Ti
Samsung 512 GB M.2 SSD
Meslek
Time Lord
RAM
8 GB 1600Mhz DDR3
SSD veya HDD modeli
PNY CS900
Ekran kartı
GTX 650
Anakart
ASUS H61M-K
İşlemci
G2020
Merhabalar.

Sistemim belirttiğim şekilde. Valorant oynarken anlık takılmalar oluyor. Genelde 80 FPS civarlarında gezerken bir anda oyun 3-4 saniyeliğine donuyor yani kısacası droplar giriyor. Aşağıya AfterBurner'dan verileri bıraktım. Açıkçası ben işlemciyi değişirsem düzeleceğini düşünüyorum ama işlemciden değil de RAM mi yetersiz geliyor acaba diye de düşünmüyor değilim.

1705521033632.png
1705521051209.png

Merhabalar.

Sistemim belirttiğim şekilde. Valorant oynarken anlık takılmalar oluyor. Genelde 80 FPS civarlarında gezerken bir anda oyun 3-4 saniyeliğine donuyor yani kısacası droplar giriyor. Aşağıya AfterBurner'dan verileri bıraktım. Açıkçası ben işlemciyi değişirsem düzeleceğini düşünüyorum ama işlemciden değil de RAM mi yetersiz geliyor acaba diye de düşünmüyor değilim.

Eki Görüntüle 2087966Eki Görüntüle 2087968
Darboğaz yapıyor sanırım

Merhabalar.

Hocam o işlemci sıcaklığı ne patlıcaksınız

Merhaba.

Sistemim belirttiğim şekilde. Valorant oynarken anlık takılmalar oluyor. Genelde 80 FPS civarlarında gezerken bir anda oyun 3-4 saniyeliğine donuyor yani kısacası droplar giriyor. Aşağıya Afterburner'dan verileri bıraktım. Açıkçası ben işlemciyi değişirsem düzeleceğini düşünüyorum ama işlemciden değil de RAM mi yetersiz geliyor acaba diye de düşünmüyor değilim.

Bende yeni fark ettim hocam o işlemci sıcaklığı nedir? Bakımlarını yaptınız mı?

Hocam az daha oynarsanız CPU ile ekmek pişirebilirsiniz şaka bir yana işlemcin yetmiyor oyuna takılmalar normal.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı