GTX 660 alınır mı?

Hatironn

Hectopat
Katılım
19 Ağustos 2019
Mesajlar
693
Arkadaşlar benim çok bütçem yok. Bayağıdır uygun ekran kartı arıyorum. Geçenlerde uygun fiyata ASUS GTX 660 2 GB gördü. M kartın performansını çok bilmiyordum, ben de gpuboss.com'da karşılaştırdım. RX 560'ı geçti. RX 570 birkaç puan farkla geçti. Bu kartın böyle bir performans vermesini beklemiyordum ama tabii bu kart 150 watt güç tüketiyor. Sizce uygun fiyatlı alınır mı? Sadece LoL, CS:GO, Valorant ve belki Assassin's Creed, oynarım. Başka çok bir şey oynamıyorum. Bu oyunlarda sorun çıkarmaz gibi geldi. Sizce uygun fiyat olarak alınır mı? 350 TL. Satıcı video attı, FurMark'ta 73 derece tam yükte bana iyi gibi geldi.

Yorumlarınız bekliyorum.
 
Gtx 650 ekran kartımla assassins creed hariç saydığın oyunların hepsini gayet akıcı şekilde oynayabildim. Gtx660'da sorun çıkartmayacaktır. CS Go'da grafik ayarlarını düşürmeniz gerekir biraz.
 
LoL ve CS:Go gibi oyunlar için üzmez fakat Rx560 ve Rx570 gibi kartların yanından bile geçemez. Assassin Creed Origins öncesi oyunları da öyle böyle oynatır. Fiyat uygun gibi siz bilirsiniz ama o kadar eski kart alacağıma biraz daha bekler GTX 760 tarzı bir şey alırım.
 
Reyiz kart problem yoksa kart uygun fiyatınsa alınır CS:GO LoL Valorant PUBG gibi oyunları oynatır.
 
GTX 660 RX 560 ile kıyaslanacak bir kart değil, o site büyük ihtimalle sallama yazıyordur. AC Odyssey'de %50 fark yiyor. 350 TL bilmiyorum bütçene uyuyorsa alabilirsin. Rekabetçi oyunlarda iş görecektir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Gpuboss güvenilir bir kaynak değil ve RX 570/RX 560 geçmesi imkansız ama 350 TL'ye hayır demem. Güç kaynağın vasat değilse ve gerekli testleri yaptırdıysan alınır.

750 Ti'dan biraz daha güçlü denilebilir.
 
LoL ve CS:GO gibi oyunlar için üzmez fakat RX560 ve RX570 gibi kartların yanından bile geçemez. Assassin Creed Origins öncesi oyunları da öyle böyle oynatır. Fiyat uygun gibi siz bilirsiniz ama o kadar eski kart alacağıma biraz daha bekler GTX 760 tarzı bir şey alırım.

RX 570'i geçemiyor 560'ı az bir fark ile geçiyor.
 

Geri
Yukarı