Arkadaşlar sistemim de daha öncesinde 300-350 FPS ile oynadığım CS:GO oyununu şu an 50-120 FPS arasında oynuyorum. Oynanmayacak şekilde kasıyor, arada drop falan da giriyor. Sistem parçaları şu şekilde;
Sistem güncellemeleri son sürüm, driver güncellemeleri hepsi son sürüm olacak şekilde yüklüdür.
Arkadaşlar, YouTube'dan videolara baktığım zaman GTX 660 ekran kartı ile CS:GO'da 200-250 FPS alanları görüyorum. Ben neden 100-120 FPS alıyorum halen anlamış değilim. Ne yapabilirim? Sistem özellikleri: -AMD Ryzen 3 1200 Quad Core 4 çekirdekli işlemci. -ASUS GTX660 DirectCU II O.C. GDDR5 2 GB...
www.technopat.net
Açtığın eski konu burada. Yardım istiyorsan forumda rehberler mevcut. R3 1200 ve muhtemelen tek çubuk 8 GB RAM kullanıyorsun. Bu şartlarda aldığın FPS doğal.
Son güncelleme: 12 Ağustos Uyarı: Yaptığım uygulamanın Technopat ile hiçbir alakası yoktur. Technopat hiçbir sorumluluk kabul etmemekte. Uygulamayı kullanırken tüm sorumluluk kullanıcıya aittir. Bilgilendirme: Kayıt defteri kısmını çok uzun olduğu veya karışık olduğu için atlayan çok kişi...
www.technopat.net
Bu rehberi deneyebilirsin. Bir çubuk RAM daha alabilirsin. CS:GO işlemci isteyen bir oyun. Oyun moduna göre yine FPS değişir. İzlediğin videolarda sırf ekran kartı aynı diye aynı FPS'i alacaksın diye bir olay yok.
Bende de aynı sistem var ilk aldığımda 950-1000 FPS'leri görmüştüm fakat şu sıralar oynamıyorum. @Rustin Cohle'nin dediği gibi bu işlemciyle biraz zor.
CS:GO saf tek çekirdeğe bakıyor yani tek çekirdek gücün ne kadar iyi ise o kadar FPS o yüzden şu an bu oyunda en iyi FPS veren 12900k veya 5950X gibi işlemciler tek çekirdek konusunda Nirvana.
Bende de aynı sistem var ilk aldığımda 950-1000 FPS'leri görmüştüm fakat şu sıralar oynamıyorum. @Rustin Cohle'nin dediği gibi bu işlemciyle biraz zor.
1200 AF + 1050 Ti kullanıyorum ben 250-300 civarı alıyorum hocam o sistemle mümkün değil 300-350 oynamanız. 1 sene önce falan FPS daha yüksekti oyunda hadi o zaman alsanız alsanız 200 civarı maksimum.