MayroXGM Femtopat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #1 RAM 8gb Ekran kartı GTX 660 Anakart H150m pro İşlemci İ3 10105f Hocam benim ekran kartım GTX 660 olduğu için FIFA 23 yazılı ekranda takılı kalıyor yani sistem yetmiyor. Bir şekilde açabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2024
Hocam benim ekran kartım GTX 660 olduğu için FIFA 23 yazılı ekranda takılı kalıyor yani sistem yetmiyor. Bir şekilde açabilir miyim?
kurban7 Centipat Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 79 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #2 O ekran kartıyla mümkün gözükmüyor. Belki grafik ayarlarını düşürünce açma ihtimalin olabilir ama yine de düzgün oynayabileceğini sanmıyorum. Belgelerim/FIFA23/fifasetup dosyasını açıp şu işlemleri deneyebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
O ekran kartıyla mümkün gözükmüyor. Belki grafik ayarlarını düşürünce açma ihtimalin olabilir ama yine de düzgün oynayabileceğini sanmıyorum. Belgelerim/FIFA23/fifasetup dosyasını açıp şu işlemleri deneyebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS MayroXGM Femtopat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #3 Konu kilit. Artı 0 Eksi
Ömer02 Picopat Katılım 27 Nisan 2025 Mesajlar 277 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #4 MayroXGM dedi: Konu kilit. Genişletmek için tıkla... Hocam oynadınızmı Artı 0 Eksi