440 tl fark hiçbirşey diyorsunuz![]()
Hocam yoksa bütçeniz GTX 960 satın alın. GTX 670 güncel bir kart değildir.
440 tl fark hiçbirşey diyorsunuz![]()
Arkadaşa katılıyorum. Ayrıca kafa kafaya değil, önünde giderken* çünkü internette iki kartın oyunlardaki FPS kıyaslamasına baktığımda GTX 970'in bariz üstünlüğünü gördüm.
https://www.technopat.net/sosyal/konu/pc-hdd-laptopa-bağlama-nasıl-yapılır.198221/
Valla bilmiyorum ancak sizin mesajınızdan sonra internetteki testleri izledim. Bir tane bile şöyle bariz olarak R9 290X'in daha üstün olduğunu görmedim. Metro Last Light için AMD özel bir şey yaptıysa bilemem ancak genel olarak 970 ezmiş.Bazı oyunlarda geçiyor, Metro Last Light gibi oyunlarda kafa kafaya lar. ama iş güç tüketimi ve mimari olunca 1-2 FPS sıkıntı yapmazTabi ki soba olarak ta kullanılacaksa R9 290X derim
![]()
O oyunu daha dün gece bitirdimBazı oyunlarda geçiyor, Metro Last Light gibi oyunlarda kafa kafaya lar. ama iş güç tüketimi ve mimari olunca 1-2 FPS sıkıntı yapmazTabi ki soba olarak ta kullanılacaksa R9 290X derim
![]()
Valla bilmiyorum ancak sizin mesajınızdan sonra internetteki testleri izledim. Bir tane bile şöyle bariz olarak R9 290X'in daha üstün olduğunu görmedim. Metro Last Light için AMD özel bir şey yaptıysa bilemem ancak genel olarak 970 ezmiş.
Valla ben şahsen NVIDIA varken AMD'nin ekran kartlarına para vermem. NVIDIA her zaman kendini geliştirip oyunlarda NVIDIA'ya özel grafik seçenekleri, ekran kartı alanlara hediyeler vb. sunuyor. Mesela NVIDIA sayesinde ben normal şartlarda alamayacağım 2 iyi oyunu bedavaya alabildim ekran kartını aldığım için. Marka takıntılı değilim ancak AMD'nin NVIDIA'ya yetişebilmesi için daha kendini çok geliştirmesi lazım.Şu an 970'in bir muadili yok, AMD 3xx serisi gelecek, fakat gelin görün ki 290W TDP değeriBunu Nvidia GTX 980'de 165W ile yapabiliyorsa AMD şöyle bir düşünmeli ''Ben nerede hata yapıyorum ?''
Bilen varsa zaten cevap yazarlar. Ne bu acele ? bilgisi olmayan nasıl cevap verebilir.Dostum benim konuma cevap gelmiyor yeni konulara cevap atılıyor ? hiçkmse bilmiyormu benm konumun sorusunu ondanmı cevap gelmiyor !!!!
Valla ben şahsen NVIDIA varken AMD'nin ekran kartlarına para vermem. NVIDIA her zaman kendini geliştirip oyunlarda NVIDIA'ya özel grafik seçenekleri vb. sunuyor. Marka takıntılı değilim ancak AMD'nin NVIDIA'ya yetişebilmesi için daha kendini çok geliştirmesi lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.