GTX 670'e eşdeğer AMD ekran kartı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

timucin

Kilopat
Yer
konya
600 lü serilerde GTX660 beklemeli miyiz, yoksa 670 uygun kartlardanmı? Yada amd tabanlı ekran kartı mı alınabilir mi? Performans olarak GTX670 in karşılığı hangisidir.

- - - Güncellendi - - -

Selam arkadaşlar. ASUS GTX670-DC2T-2GD5 Bu ekran kartını almayı düşünüyorum fakat aklıma takılan bir soru var. Acaba 500'lü ekran kartlarındaki gibi Ti modeli çıkar mı 600'lü kartların da? Biraz beklemek mi gerekiyor? 560 ti top modelini alırken forumlarda Ti modelini al demişlerdi. Aynı tavsiye 600'lü ekran kartları için de geçerli mi acaba?

Peki GTX670 mi GTX680 ?

QLRvT.gif

Tabloda da görüldüğü üzere GTX 670' eşdeğer kart HD 7970'dir. Yeni çıkan 7970 GHz Edition ise daha hızlı bir kart. Bu sayfayı yer imlerine eklemende fayda var ;)

Yardımın için teşşekkür ederim. Ama guru3d ve diğer yerlerde ASUS GTX680 top modeli gözüme çarptı.

Duygularıma gem vuramayarak (ASUS GeForce GTX 680 ASUS DirectCU II TOP) modelini almaya karar verdim. Nvidia tercihim olduğu için HD7970'i es geçiyorum. ASUS GeForce GTX 680 ASUS DirectCU II TOP modelini asıl seçme sebebim ise inanılmaz serin, güç tüketiminde gayet başarılı olması, performasının çok iyi olması ve ASUS olması.

ASUS GeForce GTX 680 ASUS DirectCU II TOP review

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı