GTX 680 ve i3 3240 Darboğaz

Ben de yeni mimari almayı tercih ederim ama GTX 680 ile GTX 750 Ti kıyaslamak çok abes kaçar. Aralarında %50 ye yakın performans farkı olan iki kart.
Ben kendime alıyor olsam muhtemelen GTX 750 Ti alırdım. Ben olaya aynı zamanda elektrik faturası olarak da bakıyorum faturamı kendim ödediğimden dolayı. Arada 140 watt gibi ciddi bir fark var. Bir evin tüm aydınlatmasının harcadığı enerjiden fazlası demek bu. Ama alacak kişi performans açısından soruyor bence.
Performans için GTX 680 mantıklı olacaktır, ama ben güncel mimari seçmenin daha kârlı olacağını yazdım. Ama sonuçta kendi kararı :)

Şu yeni mimari diyenleri anlamıyorum, güç kaynağı yetiyor ise sıkıntı yoktur. Zevk için alıyoruz sonuçta, faturayı düşünen mi var? Adam daha iyi performans alabilecekken, mimariye takılıp neden performansını engelliyorsunuz. GTX 680 bariz üstün burada.

Şu yeni mimari diyenleri anlamıyorum, güç kaynağı yetiyor ise sıkıntı yoktur. Zevk için alıyoruz sonuçta, faturayı düşünen mi var? Adam daha iyi performans alabilecekken, mimariye takılıp neden performansını engelliyorsunuz. GTX 680 bariz üstün burada.
Ben sadece yeni mimarinin artılarını söyledim. Ama son kararın kendisine ait olduğunu ve GTX 680'in daha performanslı olduğunu da söyledim. Sadece iki cevap aşşağıda söyledim bunları. Görüpte lap diye cevap yazmayın lütfen.

Satan kişinin ürünü gayet kutulu garantili bir GTX 680 idi. Görünüşü zaten on numara. AMP olduğu için çok daha güçlü. Ben GTX 680 alacağım o halde :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı