GTX 730 4 GB sistem GTA'da kaç FPS alır?

Gt 730 kullandım çok zaman. 720p düşük ayarlarda 40 fps şehir dışında alıyordum, şehir içinde 20ye düşüyordu. (senin ekran kartın ile benimkindeen 3-4 fps fazla alırsın. Bu ekran kartı için ideal.)
 
GT 730 DDR3 Ekran kartı ile en düşük grafiklerde 720p ortalama 45 FPS oynarsınız. Advanced Graphics'den frame scaling ayarını azaltırsanız 60+ FPS alırsınız fakat oyun çok bulanık gözükür.
 
OC'nin bu kadar yüksek bir artış yapacağını sanmıyorum. Ekran kartının 120 derecede çalışmasını konu sahibi göz ardı edecekse, evet yapabilir.

Arkadaşıma söyleyip SS aldirabilirim isterseniz diğer dediklerinizi hakkında haklısınız 120 olmasa da.

Şimdi bakılırsa arkadaşın pek bu konuda imkanı yok ekran kartını yakarsa yaptırması zor olur.

Onu düşünmedim doğrudur.
 
OC'nin bu kadar yüksek bir artış yapacağını sanmıyorum. Ekran kartının 120 derecede çalışmasını konu sahibi göz ardı edecekse, evet yapabilir.

Bende de GT730 var BIOS modlu 5 6 derece artış yaşadım ve normalde şehir içinde 30 FPS veriyordu ama takılıyordu OC sonrası takılmalar gitti yani riskli ama işe yarıyor
 
Bende de GT730 var BIOS modlu 5 6 derece artış yaşadım ve normalde şehir içinde 30 FPS veriyordu ama takılıyordu OC sonrası takılmalar gitti yani riskli ama işe yarıyor.

O. C'de ne kadar arttirdiniz? Benim arkadasim biraz risk alarak fazla arttirdi ama çökme olmadan oynuyor arada ekran bozuluyor ama cok arada.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı