GTX 750 sistem iş görür mü?

GTAV'de iş görmez diğerlerinde düşük ayarlarda görür.
İnsanlarda maalesef şöyle bir algı oluştu ekran kartılarında, "Gtx 1650'den düşük ekran kartlarıyla bişey yapılmaz. Oyun mu oynanır onunla anca internete girersin." Fakat benim 9 yıllık bilgisayarım bile Valorant, CS:GO da 60+ fps alıyor üstelik CS:GO da en alt çözünürlükte bile değil. Bütçemiz el vermiyor belki. Evet diğerlerinin yanında düşükler fakat sahip olan ya da sahip olacakların hevesini kırmayın. Muhtemelen çok linç yiyeceğim fakat ne olursa olsun görüşümün arkasındayım.
 
İnsanlarda maalesef şöyle bir algı oluştu ekran kartılarında, "GTX 1650'den düşük ekran kartlarıyla bir şey yapılmaz. Oyun mu oynanır onunla anca internete girersin." Fakat benim 9 yıllık bilgisayarım bile Valorant, CS:GO'da 60+ FPS alıyor üstelik CS:GO'da en alt çözünürlükte bile değil. Bütçemiz el vermiyor belki. Evet diğerlerinin yanında düşükler fakat sahip olan ya da sahip olacakların hevesini kırmayın. Muhtemelen çok linç yiyeceğim fakat ne olursa olsun görüşümün arkasındayım.

Peki GTX 750 ile GTA 5 oynanır mı? Diğerlerinde iş görür dedim önce bir okusan?
 
Hocam online için sadece ekran kartı değil RAM ve işlemci de önemli maalesef. Hadi işlemci kurtardı diyelim ama RAM 16 olmadığı taktirde çok sıkıntı çıkıyor.
Hayır. 8 bile GTA için gayet yeterli. Online'da da 16 çok gerekmiyor hocam.
 
Hayır. 8 bile GTA için gayet yeterli. Online'da da 16 çok gerekmiyor hocam.
Oynanmaz diye bir cümle kurmamışım. Story modda evet 4 hatta 8 GB RAM ile sıkıntısız oyun oynanıyor. Fakat online ve FiveM olunca iş değişiyor. Online kısımda her zaman 16 olması önerilir ve çok daha iyidir. Ufak dropların önüne geçer bu durum. Az da olsa performans artışı sağlar. O yüzden 16 olması çok daha sağlıklı bir oyun deneyimi sunar. O yüzden evet online ve FiveM adına çok daha sağlıklı bir oyun deneyimi için 16 GB RAM gerekiyor diyebilirim. :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı