GTX 750 Ti Bütün Oyunlarda düşük FPS sorunu

bassholder

Megapat
Daha fazla  
Msi Gtx 750Ti 2GB ekran kartım var. İşlemci dar boğazım yüzünden çok düşük FPS'ler görmekteyim. Fakat bir süredir çok saçma FPS görmekteyim. Mesela LOL'de eskiden 80 FPS ile oynuyordum. 40'Lara kadar düştüğünü görüyordum takım savaşlarında. Fakat şu an 50 Fps ile oynuyorum oyunu ve Benchmarklara baktığım zaman 110-250 Arası Fps ile oynayan kişiler var. Sadece LOL'de değil bu sorunlarım bütün oyunlar böyle. Bu yaz bitimi iş yerimden terfi alıp müdürlüğe geçeceğim için 5-10 Milyar arası bir sistem toplayacağım fakat 3 ay daha bu saçmalığı kaldırabileceğimi sanmıyorum. Yardımcı olabilecek birisi var mı ?

Kimsenin bir fikri yok mu ?

Bence başka sorun olmalı GTX 750 Ti bence güçlü ekran kartı. Peki işlemci ne?
Fx 8300 aldım ama deneyemeden garantiye yolladım. Test cpu olduğunu öğrendim yenisi yollanacak. Şu an a4-6300

Yukarı...

Fx 8300 aldım ama deneyemeden garantiye yolladım. Test cpu olduğunu öğrendim yenisi yollanacak. Şu an a4-6300

Yukarı...
Arkadaşlar darboğazdan dolayı oluyormuş. Yeni i7 aldım ekran kartımı da değiştirim bu hafta 1080 alacağım

Aynı sorun bende de olmuştu yalnız ekran kartım GTX950. Geforce Experience driverlarını silip eski sürüm kurmuşdum bir nevi 10FPS civarı gelmişdi.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı