GTX 750 Ti CS:GO düşük performans ve yüksek ping

Makaleler
1
Yer
ANKARA
Daha fazla  
Meslek
Esnaf
Herkese merhaba.
Intel Xeon X5460, GTX 750 Ti, 8 GB DDR3 RAM 1333 MHz O.C.
ADSL2+ Superonline 16Mbps Download/1Mbps upload.

Sık sık FPS düşüyor ve oyun kendine geldiğinde ölmüş oluyorum.
Ek olarak, maçtaki herkesin pingi 3-5 ms ama benimki en az 70-80 ms.

Bu 2 sorunu nasıl aşabilirim? (Kablolu bağlantı, gereksiz aygıtları Wi-Fi'dan çıkarıyorum, internette denediklerim işe yaramadı.)

Son düzenleyen: Moderatör:
NVIDIA Denetim Masası üzerinden ayarları varsayılan ayarlara çevirin siz süper örneklemeyi falan 2X yapmışsınız bu ekran kartına ağır bir yük bindirir tahminim bu yönden.

maçtaki herkesin pingi 3-5 ms ama benimki en az 70-80 ms.
O maalesef internetiniz ile alakalı.

DDU ile ekran kartı sürücünüzü silip attığım sürücüyü indirin.
(Masa üstü ve Windows10 için)

KMSpico'nun sistem yavaşlatması bilinen bir etken bu arada.

O maalesef internetiniz ile alakalı.

DDU ile ekran kartı sürücünüzü silip attığım sürücüyü indirin.
(Masa üstü ve Windows10 için)

KMSpico'nun sistem yavaşlatması bilinen bir etken bu arada.
KMS'dir o zaman çünkü DDU'yu denemiştim. İlgilendiğin için teşekkür ederim.

KMS'dir o zaman çünkü DDU'yu denemiştim. İlgilendiğin için teşekkür ederim.
Hocam dediğim gibi yolun sonu format.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Yardımcı olur belki.

Hocam dediğim gibi yolun sonu format.

Yardımcı olur belki.

O kadar da bilgisiz değiliz be hallederiz. :/

Herkese merhaba.
Intel Xeon X5460, GTX 750 Ti, 8 GB DDR3 RAM 1333 MHz O.C.
ADSL2+ Superonline 16Mbps Download/1Mbps upload.

Sık sık FPS düşüyor ve oyun kendine geldiğinde ölmüş oluyorum.
Ek olarak, maçtaki herkesin pingi 3-5 ms ama benimki en az 70-80 ms.

Bu 2 sorunu nasıl aşabilirim? (Kablolu bağlantı, gereksiz aygıtları Wi-Fi'dan çıkarıyorum, internette denediklerim işe yaramadı.)
CS GO da yüksek fps almak istiyorsan bir çok kişinin ayarladığı Unlost Fps arttırma videosunu birebir uygula derim ciddi anlamda fark yapıyor. Onun haricinde CS GO da rekabetçi mod için konuşuyorum 3 5 ping alman imkansız gibi birşey. Türkiye sunucusu olmadığı için alabileceğin minumun şu zamana kadar gördüğüm ping emin değilim ama 44 45 falandır yani. Ayrıca 70 ping gayet ideal. Ben yayın yaparken aynı internetten oyun oynuyorum 70 80 ping ile oynuyorum. Onun haricinde temiz kurulum yapıp Fps arttırma videosunu uygularsan hepsini yararını görürsün. 750 ti çok uzun süre kullandım bütçe dostu güçlü karttır. CS GO GTA 5 gibi oyunlarda üzmemesi lazım. O kartla yayın bile yaptım yani.

CS GO da yüksek fps almak istiyorsan bir çok kişinin ayarladığı Unlost Fps arttırma videosunu birebir uygula derim ciddi anlamda fark yapıyor. Onun haricinde CS GO da rekabetçi mod için konuşuyorum 3 5 ping alman imkansız gibi birşey. Türkiye sunucusu olmadığı için alabileceğin minumun şu zamana kadar gördüğüm ping emin değilim ama 44 45 falandır yani. Ayrıca 70 ping gayet ideal. Ben yayın yaparken aynı internetten oyun oynuyorum 70 80 ping ile oynuyorum. Onun haricinde temiz kurulum yapıp Fps arttırma videosunu uygularsan hepsini yararını görürsün. 750 ti çok uzun süre kullandım bütçe dostu güçlü karttır. CS GO GTA 5 gibi oyunlarda üzmemesi lazım. O kartla yayın bile yaptım yani.
Pinge yapacak bişey yokmuş evet malesef. Bi kod yazdım max. 60ms alabileceğim sunucuya attırıyorum kendimi napayım. 200-300'e bile uçabiliyor çünkü.
Güncel olarak, aşırı drop yiyorum onun dışında bir sorun yok. Canım 750TI'ım benim. O videoyu da deneyeceğim.
@acv
FARBAR sonuçları

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı