rattlepatted
Hectopat
Daha fazla
2-3 ay önce bir bilgisayar topladım. Yaklaşık 1-1.5 ay önceye kadar sorunsuz bir şekilde istediğim şekilde oyun oynarken birden sorun yaratmaya başladı. Ekran kartım GTX 750 Ti. Ben çoğunlukla GTA San Andreas oynadığım için oyunda çok problem çıkmıyor. Ama daha yeni oyunlara girdikten yaklaşık 10 dakika sonra ekran kartı duruyor, bazen oyundan atıyor bazen de direk bilgisayar öylece donuyor. Sonrasında bilgisayarı açmak istediğimde açılmıyor, ekran kartını onboarda takınca açılıyor. Bir süre sonra (bu 1-2 saat oluyor 6-7 saat oluyor) kabloyu ekran kartına takıp açınca ekran kartı çalışıyor. Ancak bir oyuna girersem yine aynı sorunla karşılaşıyorum. 1.5 ay önce istediğim oyunu istediğim kadar oynarken şimdi Witcher 2'de bile bu problemi yaşamak beni üzüyor. Anakartımın ses girişi problemli olduğu için ses kartı takıyorum. Anakartta arızalar mevcut. İnternette çözüm yollarını denedim ama düzgün bir çözüm yoluna ulaşamadım. Sorunum hala devam ediyor hatta bunu yazıyorken onboard ekran kartından yazıyorum.
Sistemim:
ASUS P5G41T-M LX V2
Intel(R) Xeon(R) CPU E5450 @ 3.00GHz
2x 2GB ram
1 tb seagate hdd
GTX 750 Ti 2GB 128 bit
Sistemim:
ASUS P5G41T-M LX V2
Intel(R) Xeon(R) CPU E5450 @ 3.00GHz
2x 2GB ram
1 tb seagate hdd
GTX 750 Ti 2GB 128 bit