Yani fifa23 oynayabilir miyim?Evet destekliyor. Hatta mimarisi kardeşleri olan 700 serisine ait diğer ekran kartlarına göre DX12'ye daha uygun. 750 Ti Maxwell mimarisine sahip.
Biraz daha açar mısınız?Donanımsal olarak yok, yazılımsal olarak evet. Bazı oyunlar açılmıyor.
Dediğim gibi, bazı oyunları açamazsınız. Hata verir.DX12 isteyen bazı oyunları çalıştırmıyor ama dx12 fix dosyası sayesinde oynayabiliyorsun. Bu şekilde Elden Ring'i bitirmiştim 750 Ti ile.
Fifa23 indiricem o zaman dosyayı atar mısınız?DX12 isteyen bazı oyunları çalıştırmıyor ama dx12 fix dosyası sayesinde oynayabiliyorsun. Bu şekilde Elden Ring'i bitirmiştim 750 Ti ile.
Dosya ile açılır mı?Dediğim gibi, bazı oyunları açamazsınız. Hata verir.
Hata veren oyunlar bu dosya kullanılarak açılıyor zaten.Dediğim gibi, bazı oyunları açamazsınız. Hata verir.
Bu dx12 dosyası her oyun için ayrı bir dosya. Mesela ben google'a Elden Ring dx12 fix diye aratmıştım. Ordan bulup indirmiştim. Fifa 23 için var mı bilmiyorum. Bu arada fifa 23 ü açsa bile çok fps alabileceğinizi zannetmiyorum. İyi bilgisayarı olanlarda bile oyun kasıyormuş. 750 Ti rahat oynatmaz muhtemelen.Fifa23 indiricem o zaman dosyayı atar mısınız?
Dosya ile açılır mı?
Hata veren oyunlar bu dosya kullanılarak açılıyor zaten.
Bu DX12 dosyası her oyun için ayrı bir dosya. Mesela ben Google'a Elden Ring DX12 fix diye aratmıştım. Oradan bulup indirmiştim. FIFA 23 için var mı bilmiyorum. Bu arada FIFA 23'ü açsa bile çok FPS alabileceğinizi zannetmiyorum. İyi bilgisayarı olanlarda bile oyun kasıyormuş. 750 Ti rahat oynatmaz muhtemelen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.