OpenCore GTX 750 Ti ekran kartı 8MB görünüyor

Kartınızın BIOS'uyla alakalı. Aynı sorunu ASUS 750 Ti ile yaşamıştım. Farklı bir kartın uygun BIOS'unu atıp çalıştırabilirsiniz.

Nasıl yapabilirim? Bu konuyla daha önce hiçbir çalışmam olmamıştı. Yardımcı olabilir misiniz?
Kartınızın BIOS'uyla alakalı. Aynı sorunu ASUS 750 Ti ile yaşamıştım. Farklı bir kartın uygun BIOS'unu atıp çalıştırabilirsiniz.

Bu şekilde detayları var Grafik kartımın.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (5).png
    Ekran Görüntüsü (5).png
    163 KB · Görüntüleme: 57
Test amaçlı Clover ile dener misin?
Web driver kaldır ve bu konudaki gibi yükle.

Hocam, Clover ile işlemcime uygun bir config bulamadım. Çok denedim ama Clover ile asla kurulumu boot edemedim.
Bir de bu konudaki gibi kurulum yaptım.

Herkese merhaba,

Buradaki OpenCore ile sistemimi kurdum ve başarıyla açtım. Sistemde 8MB grafik gözüküyor. NVIDIA web Driver'ı kurdum. 17G66 sürümünde web driver kurulduktan sonra yine 8MB gözükmeye devam etti. Sonrasında sürümü güncelledim. 17G14033 sürümü yükseldi. Alttaki NVIDIA web Driver'ları kurdum. 17G14033 sürümünde alttaki 139' driver kurulumunu yaptım. 140 ve 139'u her iki sürümünde kurulumunu yaptım. Sistemde hala 8MB gözükmeye devam etti. Sağ üstteki NVIDIA ayarlarından use web driver seçinde veya nv_drive = 1 komutunu yazınca Apple logosundan sonra beyaz karıncalı ekran geldi ve ekran karıncalı kaldı. Hiçbir şekilde sisteme ekran kartımı tanıtamadım. Neredeyse bütün çözümleri denedim diyebilirim. MSI Frozr GTX 750 Ti kullanıyorum.

NVIDIA web driver - 387.10.10.10.40.140
NVIDIA web driver - 387.10.10.10.40.139

Sistem özelliklerim:

AMD Ryzen 7 5800X.
MSI Gaming Pro Carbon X570.
MSI GTX 750 Ti (driver tanıtamıyorum hiçbir şekilde.)
32 GB RAM.
512 M.2 SSD.

BIOS'unuzu güncelleyin efendim. Bende APU vardı 256MB gözüküyordu, son sürüm BIOS kurdum 2 GB oldu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı