GTX 750 Ti ekran kartı güncellemesi mavi ekran verdiriyor

icy_termination

Hectopat
Daha fazla  
GTX 750 Ti ekran kartımın güncellemesi yapılırken sistem sürekli "nvlddmkm.sys" adında bir hata kodu ile mavi ekran veriyor.
DDU ile sürücüleri kaldırıp tekrar kurmama rağmen bir türlü "sürüm: 556.12" güncelleştirmesi yapamıyorum.

Minidump dosyalarım;
Bahsi geçen güncelleme;

1720818032334.png

Dosya Ekleri

• 1720817357979.png
    1720817357979.png
    7,7 KB · Görüntüleme: 30
Aldığınız mavi ekran NVIDIA sürücüsü kaynaklı olduğunu doğruluyor. Yeni sürümler stabil olmayabiliyor eski kartlarda, bir eski sürümü deneyip mavi ekran alıp almadığınızı belirtin.

Eski 536.23 sürümü kurmayı dendim ve normal çalışıyor. Fakat bekleyen güncellemelerde, stabil çalışmamasına rağmen neden "sürüm 556.12" güncelleştirmesini gösteriyor anlamadım.
Ekran kartının daha iyi performans vermesi için yeni güncellemeyi kurmak istiyorum.

Eski 536.23 sürümü kurmayı dendim ve normal çalışıyor. Fakat bekleyen güncellemelerde stabil çalışmamasına rağmen neden sürüm 556.12 güncelleştirmesini gösteriyor anlamadım.
Ekran kartının daha iyi performans vermesi için yeni güncellemeyi kurmak istiyorum.

Dediğim gibi eski nesil ekran kartları için stabil değil son sürücüler. Örnek vermek gerekirse GT730'a son sürümleri kuramazsınız, stabil ve uyumlu değildir; eski sürümleri sorunsuz kullanırsınız. 750 Ti için de aynı durum söz konusu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı