Çözüldü GTX 750 Ti ETS 2 Düşük Performans Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kaan Çalışkan

Hectopat
Daha fazla  
MSI GTX 750 Ti ile ETS 2 açıyorum fakat ultrada da en düşükte de 10-20 FPS arası alıyorum, lütfen yardım.
  • İşlemci E5200
  • Ram 2gb
  • Anakart Foxconn g31mv
sketch-1441189898703.jpg

sketch-1441189787181.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Belgelerim de ETS 2 klasörünü bulun ve açın. İçerisinde config.cfg dosyası bulunuyor. Onu silin. Tekrar oyuna girin. Eğer hala bir artış yaşamadıysan ölçeklendirme ayarı yüksekte ise %100'e indirin. Ayrıca Steam üzerinden oyunu public_beta 1.20 yapın.

Belgelerim de ETS 2 klasörünü bulun ve açın. İçerisinde config.cfg dosyası bulunuyor. Onu silin. Tekrar oyuna girin. Eğer hala bir artış yaşamadıysan ölçeklendirme ayarı yüksekte ise %100'e indirin. Ayrıca Steam üzerinden oyunu public_beta 1.20 yapın.
Ölçeklendirme %400deydi. Ama %25 yapsamda fark olmuyordu.

Ayrıca internette adam aynı işlemci ve ekran kartıyla gta 5 oynuyo ben ets2 oynayamıyorum.

driverlar güncel değil sadece ekran kartının driverı güncel oda experience yüklü değil acaba güncellesem düzelir mi?

Ölçeklendirme %400deydi. Ama %25 yapsamda fark olmuyordu.

Ayrıca internette adam aynı işlemci ve ekran kartıyla gta 5 oynuyo ben ets2 oynayamıyorum.

driverlar güncel değil sadece ekran kartının driverı güncel oda experience yüklü değil acaba güncellesem düzelir mi?
Sisteminizin donanımlarına ait güncel sürücülerin hepsini yükleyin. Windows güncellemeleri vs. onları da yapın. Güncel olmayan bir şey kalmasın. Size tavsiyem.

Bakın benim ekran kartımın sizin karttan daha düşük bir seviye olmasına rağmen HD çözünürlükte nasıl resimler çıkıyor siz bakın. %400 ölçekleme. Lakin bazı ayarlarda kısma var.
İşlemcim i5 4460, Ekran kartı HD 6850 2 GB, RAM 8 GB 1600 mhz DDR3.

ets2.jpg

Bakın benim ekran kartımın sizin karttan daha düşük bir seviye olmasına rağmen HD çözünürlükte nasıl resimler çıkıyor siz bakın. %400 ölçekleme. Lakin bazı ayarlarda kısma var.
İşlemcim i5 4460, Ekran kartı HD 6850 2 GB, RAM 8 GB 1600 mhz DDR3.

Eki Görüntüle 101745
Resimlerinizi Technopat Sosyal üzerine yükleyin. İntel Core İ3 4130, HD 7850, 8 GB 1333 MHz ölçekleme %400 olduğu zaman akıcı 60 FPS deneyimi yaşayamadığım için %100'de bırakıyorum. Diğer ayarlar kök vaziyette. Stabil 60. Yinede grafikler süper.
ets2_00012.jpg
ets2_00013.jpg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı