GTX 750 Ti Evga mı Asus Strix mi ?

Evga mı Asus Strix mi ?

• Oy verenlerin toplamı
    54
Yaklaşık %7-10 FPS oynayacağını ifade ediyor, bu da sinirimi bozan bir şey.

Not: Ayrıca r9 270'in 483 TL'lik modelinin 950 mhz bellek hızı var ve 1110 mhz'ye oc yaptıklarında ortalama 50 fps alıyor BF4'te, gtx 750 Ti EVGA ise ben oc yapmadan ortalama 44 Fps alıyor, ben gtx 750 ti'a oc yapacak olursam ortalama 47 FPS'ye çıkabileceğini düşünüyorum ve arada sadece 3 FPS oynarken güç tüketimi farkı yaklaşık 100 W olacak, uzun vadede elektrik faturasının gözle görülür farkedeceğini biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus Strix modelinin pek bir özelliği yok. Bildiğimiz DirectCu II soğutma sistemine, 0 Db fan teknolojisini eklemişler buyrun size Strix. Pek yeni birşey göremiyorum. Ne fan tasarımı değişmiş ne de soğutma sistemi.

Örnek verecek olursak;
MSI TwinFrozr V soğutma sistemini ve Torx fan tasarımını geliştirdi bunun akabinde hem daha soğuk hem daha sessiz ekran kartı piyasaya sürmüş oldu.

Paradise007, görüşünüze katılıyorum ve yorum için teşekkür ediyorum. Bu durumda beni en çok tatmin edecek kart EVGA gibi görünüyor.

Edit: EVGA GTX 750 Ti Özellikleri:
evga_gtx750ti-39-640x429.jpg

Asus Strix GTX 750 Ti Özellikleri:
asus_strix_gtx750ti-50-640x430.jpg

EVGA performans olarak daha önde ve aradaki fiyat farkı 4 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
niyetim flood yapmak değil ama "düzenle" tuşunu bulamadım son mesajımda bunun için özür diliyorum. Kartı aralık ocak gibi alacağım, nasıl sonuç aldığımı anında bildireceğim, bu arada monitörümün full hd desteklemediğini belirtmeyi unutmuşum, en fazla 1600x900 destekliyor, istediğim performansı alabilmeyi umuyorum.

ASUS ta Steam modeli alırsan display port var (bilmem kullanırmısın)
Eğer güç kaynağını var ise GTX 760 daha iyi olur
illa maxell diyorsan ASUS al peynir ekmek gibi satılıyor ama peynir ekmek den daha güzel şey var sucuk GTX 760..

Sessizlik konusunda ısrarcıyım diyorsan Asus. ( Yanlış bilmiyorsam 60 dereceye kadar fanlar dönmez ki maxwell az ısınıyor kolayca çıkmaz 60 dereceye )
Sorun olmaz dersen EVGA ( Burda bahsettiğim ses aşarı fazla bir ses değil yanlış anlaşılmasın )

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı