GTX 750 Ti Evga mı Asus Strix mi ?

Evga mı Asus Strix mi ?

• Oy verenlerin toplamı
    54
Arkadaşlar, lütfen markayı önerirken sebebini de söylerseniz güzel olur :) Evga ise neden Evga, Asus ise neden Asus, verdiğim paranın boşa gitmesini istemiyorum.

Edit: Evga kullananlardan biri bf4 ultrada ortalama 40 FPS aldığını söylemiş, fakat asus strix'in çekirdek hızı daha fazla, anket sonuçlarına göre asus almam daha iyi olacak gibi görünüyor fakat Evga daha mı yüksek frame verir? bunu nasıl öğrenebilirim?

Edit2: Arkadaşlar lütfen yardımcı olun, şu sitelerde:
EVGA - Articles - EVGA GeForce GTX 750 Ti & 750
Amazon.com: EVGA GeForce GTX 750 Ti FTW DVI-I/HDMI/Display Port GDDR5 Graphics Card with ACX Cooling 02G-P4-3757-KR: Computers & Accessories

Evga'nın bellek hızının 1189 mhz olduğu yazıyor. Vatanda ise 1089 diyor, acaba yazım hatası mıdır vatandaki ? Eğer gerçek çekirdek hızı 1189 mhz ise Evga'yı tercih edeceğim, lütfen yardım edin. Vatan'a mı güveneyim yoksa Evga'nın sitesinde ve amazon.com'daki bilgilere mi güveneyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Israrla evga diyorum ama sen hala 10mhz yüksek diye tereddütte kalıyorsun. Asus al, ziyan etme evga'yı. 10 yıl garantiyi de hiçe saymana pes doğrusu.

İki modeli de alıp kullanıp ince eleyip sık dokuyup kalite kontrol testi yapmadım. Hangisi daha iyi overclock oluyor diye test etmedim. Hangisinde bileşenler daha kaliyeli diye test etmedim. Eden varsa söylesin. Genel olarak iki kartı yan yana koysalar gerçek hayatta EVGA alırsın, çünkü gerçekten kaliteli. Bileşenlerinden tut vrm'lerine kadar. Asusta aynı şekilde. Ama amerikada en çok satılan EVGA.

O zaman size güvenerek Evga almayı düşünüyorum, teşekkür ediyorum herkese önerileri için, umarım pişman olmam :)

Edit: Evga'nın gtx 750 ti modelinde ek güç girişi gerekiyor mu? Gerekmiyorsa güç kaynağına boşa masraf yapmak istemiyorum da. Böyle bir soru saçma görünüyor olabilir ama görsellerinde güç girişi gördüm, bu yüzden öğrenmek istiyorum, lütfen yardımcı olun, güç kaynağı almalı mıyım 6'lı pin için?

300'den düşük değil fakat casper ile gelen güç kaynağı, üzerinde güç girişi var mı bilmiyorum.

Edit: Farid Farjad, öneri için teşekkür ederim fakat EVGA'nın çekirdek hızı 1189 Mhz iken asusun tek fanlı modeli 1020 Mhz çekirdek hızına sahip. EVGA'nın daha iyi olduğunu düşünüyorum, ayrıca EVGA'nın kartı gpu boost ile 1268 Mhz çekirdek hızına ulaşıyor ve daha da artırmak isteyen olursa diye yanında ek güç kablosu yolluyor. Her türlü EVGA tercih etmeyi düşünüyorum.

Edit 2: Ayrıca EVGA'nın texture rate ve pixel rate özellikleri daha yüksek durumda.

Evga: EVGA GTX 750 Ti FTW Graphics Card Review | Overclockers
Asus: ASUS STRIX GTX 750 Ti OC Edition Graphics Card Review | Overclockers

Adı üstünde EVGA for the win :)

Edit 3: Sizce güç kaynağı almalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kusura bakmayın da anlamadığım bir şey var, Gtx 750 Ti neden tercih edilir? Ben söyleyeyim; PSU düşüktür, R9 270 e yetmez, alırsınız. Ama siz yetersiz Psu nuzla O.C yapmaktan bahsediyorsunuz. Zaten ucu ucuna yetiyor, neden hala performans arıyorsunuz ki? Madem performans arıyorsunuz hiç bakmadan R9 270 alın. Dediğim şey açık, benim linkini attığım kart hem daha az güç tüketiyor hem daha ucuz hem de hemen hemen aynı performansı veriyor (arada 1-2 FPS farkı olması gayet normal)

Bakın doğru söylüyorsunuz ama ben uzun vadeli kullanacağım bir kart arıyorum, oyunu da oynasam oynasam ayda bir-iki kez oynarım fakat tek fanlı model ile EVGA'nın ürünü arasında 100 Mhz'den fazla hız farkı bulunuyor ve bu 1-2 frame'den çok daha fazla fark oluşturur. Ayrıca gtx 750 ti almayı isteme sebebim uzun vadeli kullanacağım için elektrik faturasından da tasarruf etmek.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı