GTX 750 Ti gereğinden fazla ısınıyor

Küheylan58

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben 4-5 ay önce GTX 750 Ti aldım yakın zamanda ısınmada bir problem olduğunu anladım mesela Witcher 3 oynarken yüksek grafik ayarlarında 80 derecelerde geziyor normal 750 Ti'lar 50-60 civarında iken benimki neden böyle?

Ekran kartının her türlü bakımı yapılmıştır. Macunu yeni sürüldü fanlar düzgün dönüyor.

Lütfen arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar ben 4-5 ay önce GTX 750 Ti aldım yakın zamanda ısınmada bir problem olduğunu anladım mesela Witcher 3 oynarken yüksek grafik ayarlarında 80 derecelerde geziyor normal 750 Ti'lar 50-60 civarında iken benimki neden böyle?

Ekran kartının her türlü bakımı yapılmıştır. Macunu yeni sürüldü fanlar düzgün dönüyor.

Lütfen arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.

Kaliteli bir termal macun alip macunu yenileyebilirsin.

Fazla overclcok yapıldıysa olur

Evet +200 MHz OC var ama OC'suz da denedim sıcaklıkda fark yok
Bir ara bende de olmuşdu bu sorun ekran kartı dahil her şey çok ısınıyordu meğersem PC'ye virüs girmiş format attım düzeldi sende format deneyebilirsin

Son 1 ayda 2 defa format attım
Kasanızın modeli nedir?

Kasam 10 yıllık modelini bilmiyorum fakat markası Ezcool

Kasam 10 yıllık modelini bilmiyorum fakat markası Ezcool

Kasanızı kapağı açık bir şekilde kullanırsaız sıcaklığın düşeceğini tahmin ediyorum çünkü kasa berbat.
Kaliteli bir macun önerir misiniz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı