GTX 750 Ti Görüntü Sürücüsü Yanıt Vermeyi Kesti

mtc

Kilopat
Katılım
23 Nisan 2015
Mesajlar
15
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Kargocu 😃
Arkadaşlar ara sıra yukarıda yazdığım hatayı alıyorum. Ekran kartım gtx 750 ti asus strix modeli ama gpu tweak yeri msı afterburner kullanıyorum. Bazı sitelerde güç kaynağı yetmiyor gibi şeyler yazmışlar. Güç kaynağım 350 wat 80+ 12 v kanalından 315 wat veren bir güç kaynağı. Zaten ekran kartı aldığımdan beri aynı hiç hız aşırtma yapmadım. İşlemcidede aynı diğer bileşenlerede dokunmadım. Kasada toplam 2 tane fan var 8 cm den sıcaklıktan olsa bakıyorum. 15-20 derecede dolanıyor sıcaklık. Boşta ha ayrıca bu hatayı oyun oynarken değil windows masa üstünde alıyorum ve hiç bir program açık değil. Şuan nvdianın en son güncellemesi yüklü. Sistem windows 7 ultimate 64 bit daha yeni yükledim ve bütün herşeyin en son güncellemesini yaptım. Bazı yerlerde ekran kartında sorun olduğu için oluyor yazmışlar. Hatalı veya bozuk olsa hiç çalışmaz veya oyun oynarken yapar ama sadece masa üstünde oluyor sizce neden oluyor olabilir ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu hatayı AMD ekran kartımla alıyordum 3-4 yıl kadar önce, yeni driver sürümleri çıktıkça hatada gelmez oldu. Bu hatanın güç kaynağıyla ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Olsa idi benim dandik güç kaynağımla olurdu.
 
Benzer hatayı dizüstü bilgisayarımda alıyordum. (GT755m SLI). Nvdia Inspector programı üzerinden ikinci ekran kartıma -80 Gpu Clock -80 Ram Clock Downrage'lerini yapıp sorunsuz kullanıyorum cihazımı. Farklı kombinasyonlar deneyerek belki çözüme ulaşabilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı