GTX 750 Ti - i5 sistemde bilgisayar açılıp geri kapanıyor

680314

Centipat
Arkadaşlar ilk olarak konuyu yanlış yerde açmış olabilirim. Aceleyle özür dilerim bilgisayara ayağım çarptı ve kapandı. Tekrar güç butonuna basınca açıldı 1 saniye geçmeden geri kapandı. Bu böyle devam ediyor kapandıktan sonra yine açıliyor ve yine kapanıyor. Hiç durmuyor yani ben de diğer parçalara zarar gelmesin diye gücü kestim. Ne yapabilirim? Güç butonu kablosunda temassizlik mi var acaba? Ya da altındaki çipe bir şey mi oldu bilmiyorum.

• NVIDIA GeForce GTX 750 Ti
  • 8 GB RAM
  • Intel i5 işlemci

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam muhtemelen bir HDD sorunu, bir çarpma ile buton göçemez ama bir çarpma ile HDD zarar görebilir.
Zarar gören HDD nasıl açıp görüntü verecek? Bir sefer darbe kaynaklı HDD yazıcısı diske temas ettiği zaman geçmiş olsun, BIOS'tan ötesini göremezsin ancak arkadaş bilgisayarın açıldığını söylüyor. HDD olamaz bu durumda.

Zarar gören HDD nasıl açıp görüntü verecek? Bir sefer darbe kaynaklı HDD yazıcısı diske temas ettiği zaman geçmiş olsun, BIOS'tan ötesini göremezsin ancak arkadaş bilgisayarın açıldığını söylüyor. HDD olamaz bu durumda.

Açılıyor evet ama hemen geri kapanıyor ekran gelmeden bile 1 saniyede.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açılıyor evet ama hemen geri kapanıyor ekran gelmeden bile 1 saniyede
O zaman işler değişir. Açıldı deyince ben Windows görüntüsü geldi sandım. Youtube'a bir shorts videosu yükleyip buraya bırakır mısın? Bakalım erkanda neler dönüyor. Bilgisayar derdini anlatıyordur illaki.

O zaman işler değişir. Açıldı deyince ben Windows görüntüsü geldi sandım. YouTube'a bir Shorts videosu yükleyip buraya bırakır mısın? Bakalım erkanda neler dönüyor. Bilgisayar derdini anlatıyordur illaki.

YouTube hesabım yoktu Streamable'ye yükledim bir de yukarıda yazdığınızı okudum ayağım butona değil kasaya çarpti sarsılmadan butonun kablolarıdır diye düşündüm. Streamable Video

Technopat Haberler

Geri
Yukarı